• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
То пък едни намаления :finga: Няколко телефона и таблета с по-сериозни,а останалите са ги изравнили с другите нетмагазини.
Chefo77 - майстор
Технополис са 10% надолу за всичко в магазините - не на онлайн.
prascho - майстор
Сайтовете на 'техномаркет' и 'технополис' са долу от 30 минути. 'Емаг' нещо ги отебавам. Не може да пуснеш 5 тв на промоция и то смарт /изчерпани/, дето уч не ми и трябва. За отварянето в 7.30 да не говорим.

Е толкова с петъшната истерия. Да се съсредоточа върху родните български търговци:).
bulhomes2 - майстор
А стига сте мрънкали! То все не може на всеки да се угоди. Приключвам с десетина стоки и заминавам да работя...
EDI - майстор
ralev написа:
Никакъв Черен петък не е това: http://www.emag.bg/elektricheski-bojler ... DW7FGBBBM/
http://diplomat.pcuslugi.eu/%D0%91%D0%B ... o-EL-80-VS
Как да не е черен, знаеш ли колко народ ще изгори и ще купи вещи на по-висока цена в сравнение с обикновения пазар или нещо, дето за никакъв чеп не става, или нещо дето няма да го използва близките 2 години.. :lol: Единственото свястно нещо на ЕМАГ в инструментите е акумулаторния ДРЕМЕЛ за 150 лева, другото е талаш.
stiv1961 - майстор
ralev написа:
Никакъв Черен петък не е това
Трябва предварително да се проучат цените на стоките в мрежата и тогава да се поръчва. Аз си поръчах фотоапарат с отстъпка 52%, но при цена в емаг 167 лв. Проверих го в мрежата- цената му е 125-130 лв. Пак съм на далавера :) Бях си заплюл едно Скилче ама нямаше прИмоция за него пък и жената щеше пак да мърмори, че купувам неща само за себе си. Сега ще мине като подарък за рожденния И ден пък и аз ще го ползвам :)
DundyTheCroc - майстор
Аз доволен, за мен нищо, но успях да поръчам два таблета за племенниците на един колега, 89 вместо 129 лева, баш тях беше заплюл да им взема за Коледа.
EDI - майстор
Така си е, трябва да се поглежда.Моето мулти СКИЛ го взех за 89 лева преди месец от ЕМАГ, а на пазара е 125-135.За 10 лева нямаше да го взема, ама 35-40 са си близо 30%, останаха пари за консуматив. :-D
stiv1961 - майстор
Даже и карта памет 4GB имало в комплекта, сега видях като погледнах по- обстойно предложението :)
П.П.Под фотоапарата вече пише Изчерпана наличност :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: