• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Мъже спорят за перални........ :?
stiv1961 - майстор
jekasus написа:
Мъже спорят за перални........ :?
Много ме учудва и мен :-D , виж ако е за мезета :partyman:
jekasus - майстор
stiv1961 написа:
Ремонта е мъжка работа(аватара ти го доказва) :-D
Кат каза мезета, трябва да закача нещо на простира :-D
stiv1961 - майстор
jekasus написа:
stiv1961 написа:
Ремонта е мъжка работа(аватара ти го доказва) :-D
Кат каза мезета, трябва да закача нещо на простира :-D
Ремонта да, ама избора е на на домакинските уреди е на жените.... освен ако
Питали един защо иска да напусне България.
-Ами през комунистическо хомосексуализма се преследваше от закона. След това започнаха да го лекуват. После решиха, че е нещо нормално. Сега гледам навсякъде гей паради. Та съм решил да се махна преди да са го обявили за задължителен.
:-D
виц на Krass
8180 - майстор
stiv1961 написа:
виц на Krass
А така.
Успокойте малко топката, моля. :)
agj - майстор
Дааа, благодаря за вица !Аз пък знам този:
Разпитват една жена:
- Кой взима важните решения у вас?
- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.
- Например?
- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.
- По-конкретно?
- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята,каква сушилня ,пералня и съдомиялна се купим, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...
- А какви са важните неща, които той решава?
- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване...
Chefo77 - майстор
Както съм говорил с приятели ... въпросът не е да си наложиш мнението. Въпросът е така да И говориш, че тя сама да вземе решението, което ти подкрепяш. :lol: Моята жена е от послушните.
Един път я оставих ТЯ да избере (аз подкрепях съдомиялна за 12 комплекта), тя избра за 10 ... и на първата седмица имаше "Май трябваше да вземем по-голямата". Сега има за какво да И натяквам :wink:
Ама вЕрно моята избра цвета за детската и антрето :lol: Че си ги и боядиса!
galin56 - специалист
Спора ви беше безсмислен, а предложението на Адж неприемливо, защото Станчо трябва да избере нещо ново от техномаркет, а там Миеле етора ръка няма. Така, че не спорете за глупости.
vanyata - напреднал
Най-добрата марка за перални е Miele и след нея AEG. Ние си взехме AEG за 450 лева, клас AA и аз като чест ползвател съм много доволна :)
Фитилчо - майстор
Проблема на Миле 2 употреба е - както каза Чефо ...

Аз има няколко такива уреда, обаче ....

Светнаха се, че се харесват и една читава пералня с повечко екстри и сравнително ново поколение е ... 650 лева :axe:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

Тема "Избор на пералня до 900лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: