• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
Е, откъде пък го взе този 10,8 волтов винтоверт с литиево-йонни батерии?
sashot - специалист
dadko написа:
Е, откъде пък го взе този 10,8 волтов винтоверт с литиево-йонни батерии?
Лидъл - Равда. Имаше и електрическото ренде но то не ме вдъхновява особено.
mitko64 - майстор
Лидълската я гледах на живо, като отидох за водоструйката и ми се струва не много удобна за една ръка. Бих дал още 15 лв отгоре и бих взел Спарки BR 100E. Вярно няма удар, но и аз почти го не ползвам. Отделно ми се видя много кекаво лостчето за реверса.
lov - майстор
Днеска се заимах с един дренажен маркуч и съответно и преход. Ако успея да отпуша една тръба няма да съжалявам че дадох 50 лева. Но ще е към края на другия месец та тогава ще дам отзиви дали върши работа.
ulieliadi - специалист
Отново отплеснахте много настрани от темата. Цяла страница за Спарки и другата шитня...
Все пак темата е за Лидълските продукти, а изрично бяхме помолени да не спамим много-много. То ако всеки тръгне да се хвали с кво пробива и завива - незнам :roll:
mitko64 - майстор
ulieliadi написа:
Отново отплеснахте много настрани от темата. Цяла страница за Спарки и другата шитня...
Все пак темата е за Лидълските продукти, а изрично бяхме помолени да не спамим много-много. То ако всеки тръгне да се хвали с кво пробива и завива - незнам :roll:
То от лидълските продукти(бормашината) тръгна дискусията. Държах я в ръце и дадох впечатление, сравнено с нещо почти аналогично.Дайте суха аналогия какви винтове,диаметри отвори.Аз заявих че не ми е удобна, има кекави лостчета и не ми е интерес. Търся нещо двускоростно и относително леко. Още не мога да прежаля старата си любов BUR-2 160E.
mi6osf - специалист
Айде и тази тема ще нарастне до заветните 120+ страници и накрая нищо полезно от нея.
Че е форум, форум е, но нека се придържаме към темата. На мен лично не ми е приятно да чета и прелиствам n страници, за да стигна до нечие мнение за нещо от Лидл, касаещо темата.
Коментирането на продукти различни от Лидълските си е жив офтопик. Има теми за всякакви инструменти, коментари и т.н.
Не смятам за нормално при наличието на тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014", да ми се налага на л.с. да си коментирам с 10 човека!!!
Аз прочетох и http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 35&t=19655 тази тема, а Вие?

Моля спестете си коментарите и критиките към мен, за целта може да си създадете нова тема в съответният раздел или на л.с.
Моето мнение също следва да бъде изтрито по преценка на модератор.

Благодаря на всички проявили разбиране и вярвам, че можем да запазим темата чиста и приятна за четене, както и за мнения и коментари по инструментите от Лидл.
salsero - помощник
PABS 14.4 A1 явно е нов модел и никой няма отзиви от него. Имате ли спомен 18 волтовия на каква цена се продаваше в магазина?
stan73 - майстор
Последно беше към 120 лева. Аз имам по-предния модел - с акумулатор с малко по-голям капацитет и с патронник Рьом. Доволен съм. Предполагам и новият модел ще е добър>
П.П. На брошурата изглежда, че чуковете, които ще пускат от утре са Абрахам Дитрихц. Ако е така - накратко: от утре ще имам нов чук или 2...
Тани - модератор
Понеже почти не съм чел старата тема, се зачудих, какво толкова ценно може да има в старите промоции и я прегледах. Тогава разбрах, защо сте против изтриването ѝ. Оказа се , че било заради ... офтопика в нея! Това е раздел Къде е по - евтино ? В този раздел , а и под това заглавие (топик) би трябвало да се намери информация за датите на промоция в Lidl и промоционалната цена. Всичко останало е офтопик , включително и коментарите за други магазини и марки! Параметрите на машините, коя да изберете и сравнения между Спарки, Makita ... и Parkside /Powerfix , трябва да стават в подходящ раздел, който в случая е Ел. инструменти
Първия пост в темата е променен.
Тани написа:
Темата Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! доста се разрасна, затова бе заключена!

Редактирано на 2.3.2014
След внимателен анализ на мненията на потребителите е взето следното решение:

В тази тема ще се публикуват само предстоящите и настоящи промоции в Lidl! Коментарите относно параметрите и качеството на инструментите ще става в раздел Ел. инструменти, за да може лесно да се открива информацията за всеки инструмент и да не се налага търсене из стотици страници. Поради своя характер, информацията в тази тема няма да е актуална в момента на изтичане на промоцията, затова темата ще бъде заключвана на всяка двадесета страница, а предпоследната тема ще бъде изтривана. Затова внимателно преценявайте къде да споделяте информация, която не е с временен характер и може да бъде полезна в бъдеще. Ако ще описвате качествата на даден инструмент, по-добре е да го направите в темата в раздел Ел. инструменти за съответния инструмент, а ако няма такава тема, да я създадете. В тази тема ще се пише само и единствено за промоциите и марките на Lidl! Постове с друга тематика ще бъдат изтривани! Ако видите такива, моля ползвайте бутона Изображение , за да сигнализирате на модераторите, за което екипа ви благодари предварително!

Смятам, че така темите ще са по-систематизирани и всеки ще се ориентира много по-лесно , без да му се налага да търси игла в купа сено!

Само за тази тема и само за тази тема, имаше три сигнала за нарушения! Благодаря на съвестните потребители, които са ги изпратили и на тези, които са поели отговорност да се опитат да въведат ред в темата и да я върнат към основната ѝ цел, в периода на модераторско отсъствие! Оценявам жеста!
Темата е почистена, но се надяваме за в бъдеще да не се налага триене на 2 страници от всеки 5!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: