• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Пистолета за "саламите" , за парите си е екстра , електрожена - слаба ракия , бързо загрява , отсега знам ,че вторичната му е от алЮминий , за дребни неща ( и с тънки електроди) -да.
mitko64 - майстор
Днес взех пистолета, добре изглежда, фугирачките към него, само малко са твърди. Скоро ще го пробвам и как помпа. Взех и комплекта за фугиране, верно е немско производство, даже с три години гаранция. Малко са ми едрогабаритни фугирачките, свикнал съм с по- дребни, но като материал ми харесаха. Взех и два силикона- за Хенкел по 3,50лв си е без пари. Заприходих и една лента гафтер- рядко ги пускат, а не е лоша. Огледах и циркулярчето, добра сглобка, но се оказа, че няма опция за включване на прахосмукачка, а мене ми трябва предимно за фаянс. Засега се въздържам от покупка.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
същото мацане и без да облепиш предварително, забрави.
С цената на едно ескимо и малко капки веро. https://www.youtube.com/watch?v=Vbd9zP9SMzA
razli4en73 - специалист
Днес и аз си взех пистолета за силикон,понеже нямах за салами,изглежда стабилен пък ще видим.
Chefo77 - майстор
Пистолетът е ОК за парите си, имам такъв за резервен (нов, в пликчето), но понякога ползвам на колегата. Гледам да не го насилвам много, защото се опасявам да не се наложи да му дам моя :) Разликата с професионалните е огромна, но както казах - за парите си е ОК!
mitko64 - майстор
Ако се ползва със салами с какво се почиства после? Имам да пълня едни фуги на тераса.
angel_ov - специалист
На миналата промоция си го купих. Даже бяха останали бройки, и бяха преоценени с 30% надолу :cool:
ZEDYCUS - майстор
Митко, ако се използва със салами, много внимателно се реже само отпред на опаковката стегнатото с тела и се слага човката , избие ли полиуретана вътре в цилиндъра, се чисти с нов пистолет. :wink:
mitko64 - майстор
ZEDYCUS написа:
Митко, ако се използва със салами, много внимателно се реже само отпред на опаковката стегнатото с тела и се слага човката , избие ли полиуретана вътре в цилиндъра, се чисти с нов пистолет. :wink:
На тези човки са оставили нещо като зъб да пробие салама. Пак ли се реже металния кламер?А самите човки с какво се чистят?
stiv1961 - майстор
mitko64 написа:
А самите човки с какво се чистят?
Аз ги чистя с един дълъг затъпен пирон от тесния към широкия отвор- като шомпол :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: