• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
В триумене съм .Чудя се дали да не взема и да ги резна през средата и да ги удължа с подходящи профили . Не ми се дават още 100 лв отгоре за 10см по-дълги греди. Голяма дискриминация има в този ЛИДЛ към вановете.
tzetzo160 - специалист
Гледам в продавалника има подобни греди по 25 лева, е вярно че на тях им дават до 75кг, но все пак тези лидълските толкова ли си заслужават? Питам понеже ще ми трябват и така и така ще взимам. На снимките виждам, че са два вида - за греди към купето и за директен монтаж към купето.
Gadnyara - специалист
tzetzo160 написа:
Гледам в продавалника има подобни греди по 25 лева, е вярно че на тях им дават до 75кг, но все пак тези лидълските толкова ли си заслужават? Питам понеже ще ми трябват и така и така ще взимам. На снимките виждам, че са два вида - за греди към купето и за директен монтаж към купето.
На коя снимка гледате за директен монтаж към купето? В Лидъл?
tzetzo160 - специалист
Същалявам, грешката е моя. От снимките се вижда, че модела е един - за монтаж върху гредите на купето, което за съжаление няма да ми свърши работа. :sad:
prascho - майстор
Какъв е шлайфа? Лентов ли? Този комплект с тресчотките само на 19 ли ще е тази цена или до изчерване на количествата?
batVenci - специалист
ttt написа:
ferrari4456 написа:
Ако питаш за това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8222CB9F ... il&id=6658
имам този от старата промоция, няма ги ключетата, но гедорето е подобно.89 части е моето и бих казал, че си струва моето където май беше 69лв, доста здраво излезна, като разглобих доста коли из основи.
Точно за това питах. Аз предното го изтървах докато се чудих дали да го взема или не. Това обаче е с повече чаркове вътре (216) и май го пускат за първи път. Не успях да го намеря из http://www.lidl-service.com, а и не съм го видял досега да е пускано.

А шлайфа ще го пускат ли тея дни, че и него изпуснах кога го бяха пуснали преди няколко седмици...
Цената на гедорето (според мен) е малко висока. Много от елементите са просто баласт, за да се стигне голямата бройка от 216 елемента. На пазара има доста не по-лоши алтернативи и за по-малко от стотина лева, макар и да не съдържат много такива излишни дреболии...

За шлайфа не съжалявай, на пазара има не по-лоши варианти и за около 40 лв...
ferrari4456 - специалист
Дай вариант без "баласт" за под 100лв. :?
prascho - майстор
Днес си взех от алуминиевите гредички. Не съм ги отворил да видя дали стават, но има изброени 50 автомобила /включително и нашия/. Видях и причината за шуменето, което се чува от тях /Алуминиевата лайсна е сгъната, като в долната част не е затворена.. С две думи - кух алуминиев профил/.

П.П. При дълъг път с колко вдига разхода?
Stefan_62 - майстор
prascho написа:
П.П. При дълъг път с колко вдига разхода?
Че си шумят е вярно, но съм ползвал и други и също си шумяха това е нормално. Колкото до разхода не съм забелязал да се увеличава когато ги сложа.
batVenci - специалист
ferrari4456 написа:
Дай вариант без "баласт" за под 100лв. :?
Например куфарите на промоция от Метро или Практис. Вярно там няма малките битчета и гаечните ключове, но те не струват по-вече от 20 лв.
Имало е и други промоции на тези куфари по търговските вериги за под 100 лв., даже и в Лидл предишния куфар...
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: