• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Kaто стана въпрос за прахосмукачка, наскоро ми се наложи да ползвам една Karcher 3200 и вообще не се впечатлих от тези 210 милибара, където и дават. Не знам колко пари е, но моята голяма лидълска, според мене е много по- добра. Поне така на усет. Отделно има повече екстри и самата сглобка е по- добра.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
но моята голяма лидълска, според мене е много по- добра. Поне така на усет. Отделно има повече екстри и самата сглобка е по- добра.
Затуй ги няма в продавалника :-D
stan73 - майстор
Много ясно, ненапразно ги продаваха и брандирани като Метабо, но за по 400 кинта (имаше ги преди в Баумакс)...

П.П. Някой купи ли си брадвата за цепене или големият чук, или поне видя ли ги ?
Кой им е производителят?
iivanov - майстор
Производителя е ADW.Надписа е с боя.Не съм спец в металознанието и не мога да кажа нещо за материала.Дръжката нещо не ми вдъхва доверие. :?
stan73 - майстор
Марката (Абрахам Дитрихц) е сред любимите ми, но това, че е не е релефна, а е само надпис ме притеснява... :(
Предните им чукове (малките и средни) си бяха с релефни щампи на логото на фирмата и повечето бяха с дръжки от Хикория. Много съм доволен от тях.
brum - майстор
Аз взех една от брадвите, но нямам още мнение - утре ще я тествам. Дръжката колко да притеснява - и на Фискарс-а не са дървени, ама цепят мрака :) . А тая дръжка малко наподобява тяхният тип.
juvesan - специалист
brum написа:
Аз взех една от брадвите, но нямам още мнение - утре ще я тествам. Дръжката колко да притеснява - и на Фискарс-а не са дървени, ама цепят мрака :) . А тая дръжка малко наподобява тяхният тип.
offtopik: Ама изработката на острието на фискарса си е доооста по-различно...като тертип :axe:
dadko - майстор
juvesan написа:
brum написа:
offtopik: Ама изработката на острието на фискарса си е доооста по-различно...като тертип :axe:
и тази изработка се извършва... в.....Китай. Купих си преди известно време овощарско ножче фискарс за 25лв.
download/file.php?id=80984&mode=view

Еми... В китай е произведено... Верно, има китайско и китайско, ама все пак- имайте си едно на ум.
iivanov - майстор
Малко в страни от основната тема, но в кауфланд има на "трайно ниски цени", за 15 и нещо, лопати от неръждаема стомана.Мат'риала е по-дебел от обичайните, които съм виждал- 1,7 мм.Шева на захвата на дръжката е плътен и загладен-не личи от основния материал.Впечатления за здравината , като почна да копая шахтата. :-D
nikolson - майстор
iivanov написа:
в кауфланд има на "трайно ниски цени", за 15 и нещо, лопати от неръждаема стомана.. :-D
В кой Кауфланд е това?
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: