• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
israeli - специалист
Аз ли не разбирам, ама тези помпи за масло, не са особено ефективни. При смяна на масло, се сменя масления филтър. Не виждам особено голям смисъл да източа течността и да оставя утайката барабар с мръсотиите. Смяната не е само източване на маслото и наливане на ново. За мен тази машинка е излишна. Може и да греша. :?
Последна промяна от israeli на пон юни 12, 2017 10:04 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
israeli написа:
ама тези помпи за масло, не са особено ефективни.
Ако и смучат и нафта от резервоара... :?
tntcom - специалист
Ако си отървеш мярката и налееш много масло, над максимума, ще трябва някой да го изсмуче. Я сервиз, я такава помпичка.
За сваляне и ремонт на пълни резервоари, процедурата май ще е пак същата.
Когато ти е станало като традиция, май е полезно да си имаш такава помпичка, че онези в сервизите са огромни и е трудно да ги транспортират. :-D
nbr - специалист
ESPACE написа:
Видях я и аз. Може би ще я поръчам...
israeli написа:
Аз ли не разбирам, ама тези помпи за масло, не са особено ефективни. При смяна на масло, се сменя масления филтър. Не виждам особено голям смисъл да източа течността и да оставя утайката барабар с мръсотиите. Смяната не е само източване на маслото и наливане на ново. За мен тази машинка е излишна. Може и да греша. :?
Не мисля, че ще има утайка и мръсотия на дъното на картера. Масления филтър нали обира ако има нещо. А и нали смукателната тръбичка стига до дъното на картера и изсмуква каквото има. Филтъра ми се сменя отгоре през капака...
jekasus написа:
israeli написа:
ама тези помпи за масло, не са особено ефективни.
Ако и смучат и нафта от резервоара... :?
За тая процедура май е по-подходяща помпа с по-голям дебит :-D
tntcom написа:
Ако си отървеш мярката и налееш много масло, над максимума, ще трябва някой да го изсмуче. Я сервиз, я такава помпичка.
...
И затова би свършила работа. А доколкото знам има някои коли без пробка за източване и се точи с помпа през щеката..

Цялата работа е понеже сменям масло на няколко коли. Преди ползвах канал, но сега нямам такава възможност. Четох, гледах клипове и ми се струва лесно и чисто.
dpp - специалист
Колеги, тряба ми за поливане в градината някакво пистолетче за 1/2 като това от лидъла http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/arti ... 7_01_f.jpg
Някой ползвал ли е и доволен ли е?
Имам да поливам малко цветя и дръвчета на вилата, но пистолета който имам прави доста силна струя и отнася всичко, въпреки че го намалявам и пръска струята. Нещо май ми се струва неудобно самото пускане на водата на тоя модел ама гледам че е с метален щуцер... :?
daniel.zhelyazkov - напреднал
Имам го от 2 години. Много съм доволен. Използвам го за поливане на асми и цветя. Пуска на водата е доста удобен.
dpp - специалист
daniel.zhelyazkov написа:
Имам го от 2 години. Много съм доволен. Използвам го за поливане на асми и цветя. Пуска на водата е доста удобен.
Благодаря колега, отнасям един тогава! :supz:
tntcom - специалист
На някой прави ли му впечетление ъглошлаифа от снимката е с по-голяма батерия от тази от брошурата. Мисля че са различни, а тази май ще е малка и може да не става за него.
Virtex - майстор
Ще работи, просто с по-слаба батерия няма да се представя както трябва.

Те сами го казват, че всички X20 батерии ще работят със всички X20 уреди. Друг в въпросът как :)
fore - майстор
Това е флекс на Батерия........ Каквато и батерия да му се сложи винаги ще има възможност да бъде претоварен и да изключи. Важното е че има такава защита. Естествено марковите вървят с 4 а/ч батерия. Точно за да се претоварват по трудно и да се реже повече време.

Моят си реже прилично с 2 а/ч батерия, но естествено се претоварва по лесно и не трябва да се натиска прекомерно към детайла по тази причина. Зарежда се по често. Същият работи и с 1,5 а/ч батерия от Импакта !

В гаража заварявах едни винкели около стена от итонг за усилване. Чудих се дали да взема флекса на батерия или малкият Спарки 125мм / 1400 вата на ток. Взех Спаркито и усетих че 1400 вата са си сила.......

Флексовете на батерия са машини които се ползват по покривите за разкрояване на ламарина и на места където няма достъп до ел захранване. Обикновено там се ползват Маркови с големи батерии.
Лидлският не е за профи употреба, но върши работа......
Последна промяна от fore на ср юни 14, 2017 9:50 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: