• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
nautilus33 - майстор
themask написа:
Фитилчо написа:
Някой помни ли моделана торбите и фирмата :? че си продтлжавам да си карам без торба а смуча всякакви глупости с нея :lol:
Прикачен файл:
bag.jpg
От къде си я купил, че на сайта на вакбаг този модел не излиза?
cholev - майстор
Перфоратор си требе под ръка. 1050ватовия за под 100марки си е екстра. Оная събота кат строших крана и ко- да одя да търся перфоратор за 3лв на час под наем :shock: . Омаах стената за 10мин и смених коляното със строшения кран (ама стана мазало :-D )
КИМИ - специалист
cholev написа:
Перфоратор си требе под ръка. 1050ватовия за под 100марки си е екстра.
Намерих едно друго дърво :-D в нета- туй животно слабо ли е 650W като за перфоратор или да разтварям г.заре за нещо по-моШно?

https://www.olx.bg/ad/perforator-gbh-2- ... 48c14ba4e4
wanderer - специалист
зависи какво ще перфорираш, дали само ще дупчиш, и дали ватовете му са нашенски или китайски. за паралел относно мощността - от 3 години ползвам едно зелено бошче - 550w, за обичаините 6 - 10 мм отвори изобщо не се замисля. по рядко 12 - 14, покъртвам и дребни неща чат пат.
nautilus33 - майстор
Моят прав шлайф ми го донесоха днес. На ниските обороти е добре, но на 5 и 6 бая вибрира. Това, което ме притесни обаче е едно страно дращене така да се каже. Когато шлайфа е нагоре с главата, т.е. с цангата нахоре, дращенето го няма въобще. Обърна ли го хоризонтално започва да св чува, а ако е с цангата надолу, както най-често ще се ползва, стръженете е най-голямо. Не знам дали може да е от новите четкитв?! Някой от другите купили си го може ли да каже дали и при него е същото?
пишман_майстор - майстор
nautilus33 написа:
Моят прав шлайф ми го донесоха днес. На ниските обороти е добре, но на 5 и 6 бая вибрира. Това, което ме притесни обаче е едно страно дращене така да се каже. Когато шлайфа е нагоре с главата, т.е. с цангата нахоре, дращенето го няма въобще. Обърна ли го хоризонтално започва да св чува, а ако е с цангата надолу, както най-често ще се ползва, стръженете е най-голямо. Не знам дали може да е от новите четкитв?! Някой от другите купили си го може ли да каже дали и при него е същото?
Има аксиален "луфт" в ротора и някъде опира, перката примерно ..Абе..
nautilus33 - майстор
Т.е. да го връщам?
fore - майстор
И аз днеска купих големият перфоратор на батерия за 19,99. Има леки луфтове, но ще си го ползваме със сина така....... :wink: Иначе свети добре при къртене.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: