Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
presar - специалист
Днес се уредих с ножове за сабления трион по 4.89 за комплект

А това си е далавера в метро на 09.08,само дето ми е далечко
Изображение
Последна промяна от presar на съб авг 08, 2015 3:20 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Мултицета само до 250 волта ли е, можело е да сложат още един обхват.
vasko9999 - специалист
Николай Николов написа:
Повече зъби - по-фин срез (напречно на дървесината) или за всякакъв вид листов материал (шперплат, мдф, пдч). По-малко зъби - за надлъжни срезове почти изцяло в дървесина. Ако с груб диск режеш пдч или шперплат, никога няма да имаш чист срез, винаги ще се къдри. Ако с фин диск "разбичваш" дъски - ще нагаряш по среза и ще нагряваш диска (следователно и ще се затъпява по-бързо).
Благодаря за изчерпателното разяснение колега.
stan73 - майстор
И аз благодаря !
kr1100 - майстор
prascho написа:
За какво ви е променлив ток. Аз откакто се помня променлив ток 1-2 пъти да съм мерил. Меря си променливо напрежение и си свиркам :-D .
Най-малкото да измериш тока на П.Х. на 1 трансформатор , което е задължително при пускане в ескплоатация на такъв.
profesionalist_wood - майстор
Пуснат ли мултицета отнасям го
mgbagera - специалист
Някои взимал ли си е такера и дали е доволен?
vasko9999 - специалист
mgbagera написа:
Някои взимал ли си е такера и дали е доволен?
Взех го от миналата промоция.Само за проба щракнах три четири скоби в ПДЧ и ги заби добре.Нямам повече впечатления защото не ми е трябвал до сега.
KingLin - майстор
KingLin написа:
Репорт за вертчето и такера.

Такера го пробвах вчера на едно шкафче за обувки от преди 30 години на което сменях кожената тапицерия. Дървото не знам какво е но скобите (най-дългите) ги забива до край. Дългите пирончета също се забиват до край. Като забележка ще кажа че ми беше неудобно по ъглите където кожата е на няколко ката. Там с предпазителя голям зор тъй като му идва меко. Но като цяло аз съм доволен. Не ми стърчат скобите и не ги хапе като на колегата по-нагоре.
Като добавка наистина само предпазителя е това което ме дразни. Няма гумирана тапичка и е възможно да остави следи по дървото защото иска бая натискане. Не съм гледал дали може да се регулира още.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: