А това си е далавера в метро на 09.08,само дето ми е далечко

Николай Николов написа:Повече зъби - по-фин срез (напречно на дървесината) или за всякакъв вид листов материал (шперплат, мдф, пдч). По-малко зъби - за надлъжни срезове почти изцяло в дървесина. Ако с груб диск режеш пдч или шперплат, никога няма да имаш чист срез, винаги ще се къдри. Ако с фин диск "разбичваш" дъски - ще нагаряш по среза и ще нагряваш диска (следователно и ще се затъпява по-бързо).Благодаря за изчерпателното разяснение колега.
KingLin написа:Репорт за вертчето и такера.Като добавка наистина само предпазителя е това което ме дразни. Няма гумирана тапичка и е възможно да остави следи по дървото защото иска бая натискане. Не съм гледал дали може да се регулира още.
Такера го пробвах вчера на едно шкафче за обувки от преди 30 години на което сменях кожената тапицерия. Дървото не знам какво е но скобите (най-дългите) ги забива до край. Дългите пирончета също се забиват до край. Като забележка ще кажа че ми беше неудобно по ъглите където кожата е на няколко ката. Там с предпазителя голям зор тъй като му идва меко. Но като цяло аз съм доволен. Не ми стърчат скобите и не ги хапе като на колегата по-нагоре.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: