• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
iivanov - майстор
Варна, Възраждане.
nikolson - майстор
Какви модели, права, крива? Че права лопата ще купувам. Сапове имат ли. Дай повече инфо.
iivanov - майстор
nikolson написа:
Какви модели, права, крива? Че права лопата ще купувам. Сапове имат ли. Дай повече инфо.
Само криви и бяха останали няколко бройки.Със сап са, вярно, паянтово закрепен, но с зачукване и фиксиране става добре.Днес я пробвах да разчиствам отпадъци от бетон.Няма подбити места, само драскотини.Добра е!
stan73 - майстор
Ако си спомняте предната седмица питах за големите брадви и чукове, които бяха пуснали в ЛИДЛ. Днес си купих последният останал там чук. Производство е на Абрахам Дидрихц. Изглежда добре направен. Дръжката е вероятно от армиран полиамид (а накрая е гумирана), на главата има релефен щемпел 4 кг. и ADW. Общото тегло е над 5.1 кг. Отдавна исках такъв... Предпочитам дръжката да беше от Хикория, като на по-малките (преди), но и така става.
mitko64 - майстор
Да, чукът е със щампа от пресоването, даже има DIN на стоманата(на топора няма дълбока щампа) изглежда добре, но нямах време да го млатна няколко пъти в гранит. Имам подобен руски от военните, само острата част му е завъртяна вертикално като брадва, голяма работа е, от нищо не се плаши, страхотна термообработка. Пробвах топора- както предполагах, правослойни букови трупчета цепи добре, но в едно увързано, дъбово се заклещи, та едва го освободих. Дръжката ми е късичка и неудобна, понеже съм свикнал да цепя с дръжки 85-90 см.
stan73 - майстор
Добре де, аз по-рано 2 пъти питах какви са, как са направени, логото как е (ако се беше отзовал тогава)...
mitko64 - майстор
Баща ми днес ходи до Лидъла В Перник и му заръчах да вземе чук, пък той взел и топор, количка чанта и панталони. Подобен топор глодах в Алди и не се впечатлих, но хайрлия да е! В четвъртък най после пускат пак кедровите шайби за молци. Този път ще се запася здраво.
kuger - майстор
mitko64 написа:
В четвъртък най после пускат пак кедровите шайби за молци. Този път ще се запася здраво.
Дали да не раздуеш малко повече за тия шайби. Имам си проблеми с тия гадинки на село, страх ме е да не пренеса проблема и в апартамента!
mitko64 - майстор
Лични впечатления нямам, защото предния път купих един комплект, но майка ми се запъна, дай ми ги, та дай, и останах без тях. Иначе тя казва, че имало ефект, та отдавна ги дебна. Когато ги пускаха за два дена се изчерпиха.
brum - майстор
След тест на брадвата - ми става, ама със старата стандартна брадва дето е с 30-40 сантиметра по-дълга дръжка дървата се цепят по-лесно :) .
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: