• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
angel_ov - специалист
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Зеге 750 вата за 77 лв. Много му се зачудих ама го отминах.
Не издържах! Този път не го подминах, и го взех. Везната окончателно се наклони след като един клиент се включи в огледа и сподели, че има Бош от 200 и кусур лева и не открива голяма разлика и за дом. ползване си е ОК. 730 вата е преди малко го бръмнах на "сухо" усеща се паууръ :-D . Утре ще си монтирам витата стълба и повечето инструменти закупени от Лидъл ще влязат в употреба. Ще драсна след употребата дали сме се набутали.
Chefo77 - майстор
angel_ov написа:
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Не издържах! Този път не го подминах, и го взех. Везната окончателно се наклони след като един клиент се включи в огледа и сподели, че има Бош от 200 и кусур лева и не открива голяма разлика и за дом. ползване си е ОК. 730 вата е преди малко го бръмнах на "сухо" усеща се паууръ :-D . Утре ще си монтирам витата стълба и повечето инструменти закупени от Лидъл ще влязат в употреба. Ще драсна след употребата дали сме се набутали.
Толкоз разбира клиента ... И аз съм се возил на Мерцедес, ама не ме кефи, с Фиат-а нямат разлика :) :)
angel_ov - специалист
Chefo77 написа:
angel_ov написа:
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Толкоз разбира клиента ... И аз съм се возил на Мерцедес, ама не ме кефи, с Фиат-а нямат разлика :) :)
За дом. употреба не мисля да си вадя парите с него. Като казах пари изкарвам си ги с авточасти
и повярвай ми има мерцедеси по зле и от някои жигулки. Като си е дал всичките пари и заем взел за да си купи мерцедес, а няма за подръжка.

А бе като се замисля само и с монтирането на стълбата с тези инструменти са си избили парите.
Chefo77 - майстор
За домашна употреба никой не спори! Но да се твърди, че няма разлика изобщо ... леко е несериозно сякаш :)
ulieliadi - специалист
profesionalist_wood написа:
ulieliadi написа:
Айде 77лв назад и едно зеге напред :lol:
Минах набързо сутринта преди работа и не се чудих много. Първи впечатления - има достатъчно мощност, и най-важното в куфар е :-D
В кой лидъл е това?
Перник 1 :-D
ESPACE - майстор
Това зеге си го взех преди около 3 месеца, два пъти съм рязал с него. Да го сравнява някой с Бош е малко несериозно. Лидълското ми е второ, в смисъл че смених първото защото не му работеше регулирането на оборотите. На това работят, но води ножа леко накриво, а това е гадно. Има мощност но не е спокойно, в смисъл усещат се отчетливи вибрации. За толкова пари - толкова. Ако ми се занимава и това ще сменя, ама като гледам хвани едното, удари другото.
colyo - специалист
Онзи ден на майтап минах през Лидъл и без да искам си набавих това:
Прикачен файл:
WP_000690.jpg
Някой ползва ли такива?
griffin - майстор
Стегите са им на много прилично качество за цената си, отвярях механизма е доста добре премислен спрямо сходем модел който купих от друго място за двойна цена съжалявам само че си зех само 2 комплекта :-)
comunikator - специалист
Ей и аз ги гледах тези стеги,но не помня какви пари бяха!?
ribnikolaevi - майстор
И аз забърсах случайно двойка стеги, май по 10 лева бяха на разпродажбата, последните бройки. Отидох за някакво мюсли, пък допълних със стеги. Пробвах ги, не са като бързите, но по лесно се работи с тях от винтовите. За 10 лева са си супер, коефицента полза/цена е от високите :-D .
Едно хитро приложение за тях - първо захващам с бързата, слагам после тази, от Лидл и си освобождавам бързата за нещо друго. Иначе само с тази леко размества при стягането и ако си сам е трудно.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: