Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Tiger221 написа:
Битовете,които са от четвъртък,бива ли ги,защото вече почти не останах с здрави кръстати.
Тези май ги пускат за първи път, но много подобни си бях купил от там преди доста време (кутийката им е почти същата, но няма вдъбнатини в средата) - супер са, много корави, без да са чуплливи (май обаче тогава бяха по-скъпички...).
KingLin - майстор
Вдлъбнатините на новите ги прави удобни за бързия захват. За мен си заслужават макар да не съм ги зорил до сега.
Фитилчо - майстор
Ташак си прайте вие с чичо си, ама добре :wink:
Ай сполай ви

Миналият път, същото стана с храстореза ...

Еми супер, нещата отиват от добре, на по - добре :finga:
Valkooooo - специалист
В крайна сметка Циркуляра става ли? Днес видях че има все още и се чудя дали да го грабвам :?
fore - майстор
Ако ще режеш дървени материали с него -да !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фитилчо написа:
Ташак си прайте вие с чичо си, ама добре :wink:
Ай сполай ви

Миналият път, същото стана с храстореза ...

Еми супер, нещата отиват от добре, на по - добре :finga:
Като искаш нещо - пиши лична бележка на този от когото искаш. Само аз чета всички постове.
valqk - специалист
Някой да знае, някъде в софия да има от ел.рендетата за 55лв?
nv952 - майстор
Другата седмица пускат верижния трион :)
Мисля да го прибера на топло в село :-D

Само един въпрос.
Веригата наточена ли е?
Демек .....след като го взема може ли да реже или трябва да се наточи веригата?
fore - майстор
Пич като ти чета въпроса, вземи накарай някой да те научи да режеш с триона, че да не стане сакатлък !

Ти, като си купиш нож, изтъпен ли ти го продават ? :shock: :prayer:
kr1100 - майстор
nv952 - наточена е. Слагай масло на веригата.При рязане на сухи клони се изтъпява веригатаповече.
И си обтягай веригата периодично. При този начин на обтягане се разхлабва бързо и трябва обтягане
Като съвет ; триона трябва да режи от самата си тежест. При започване да се натиска да се реже- спиране и заточване на веригата 0 иначе загряване ,топи се пластмасата по машината.
В събота ще има острилка за вериги от 55 лв - погледни я.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: