Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
Абе, и аз предпочитам да са с повече космаци. Четките, де.
Ама времената вече се промениха и сега не е модерна гъстата четина. И- рефлектира на всичко явно- вече и в бояджийските четки има по- малко космарлак.
jordanil - специалист
следващата седмица пускат епилирани четки :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
А, разбрах, за четките:-)
kozl - майстор
Четките са два вида. Като на снимката предполагам от естествен косъм, а аз си купих от тези със синтетичен косъм, разцепен в краищата.
И шпаклите са пакетирани в два вида разфасовки. Голяма шпакла само едан брой и разфасовка с три по-малечки шпакли и вече ги пробах.
plastkomfort - специалист
Мултифункционалния винтоверт 4 в едно не струва.
Батерията пада за 15 минути :|
presar - специалист
themask написа:
n_a написа:
Фитилчо написа:
Ташак си прайте вие с чичо си, ама добре :wink:
Ай сполай ви

Миналият път, същото стана с храстореза ...

Еми супер, нещата отиват от добре, на по - добре :finga:
Като искаш нещо - пиши лична бележка на този от когото искаш. Само аз чета всички постове.
Е как да пише на лични, като не знае кой ще откликне? Ето - аз помолих някой да ми купи прахосмукачката и Фитилчо се отзова. Съжалявам, че не можах да помогна този път, но ако се случи друг път ще гледам да съм на линия!
:partyman:
Това е в моята градинка май.
israeli - специалист
Колеги, трябва ми шаблон за рязане на корнизи под ъгъл. Знаете ли дали в Lidl са пускали подобно нещо или поне от къде мога да си набавя, че ми предстои да монтирам едни декоративни корнизи от стиропор?
dadko - майстор
такова нещо ли?
Ако да- има го във всяка железария. Точно в Lidl- няма да го намериш
israeli - специалист
Да. Точно такова. Но трябва да е с високи стени на разрез (поне 7-8см.), за да може да режеш в него широки/високи профили.
dadko - майстор
Ако не ти се дават 3 лв.- можеш да си го направиш и сам.
Моето трионче-пасвател е с пластмасов такъв шаблон. Нямам спомен за колко пари е бил, но - не е скъп.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: