Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
kuuuuuul написа:
Душ батерията е на супер цена,една година вече я ползвам.
Kuul, ползваш целия комплект -смесител, шлаух и душ слушалка? Разстоянието между отворите е 150мм ли? Има ли ексцентрици, които да обират до 15мм?

Искам да взема на нашите един брой, че караме с една батерия от 18 години. Сега погледнах, че разстоянието на батериите на душа и мивката е 160мм. Има ексцентрици. Явно в миналото това е бил стандарта.

П.П. Никъде не виждам в брошурата да са обявили 3 години гаранция :(.
vasko9999 - специалист
prascho написа:
Фрезерите дали ще станат на лидълската? Като гледам са за отвори на панти и минификс....
Доколкото разбирам пускат фрезови свредла а не фрезери (http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=28050).
Та въпросните фрезови свредла не се ли използват с бормашина?Ако може някой да обясни за какво се използват,че не съм в час тия неща.
Иначе мисля да взема машината за рязане на плочки изглежда добре пък ако и наистина реже БЕЗ прах ще е много добре.Който е рязал с ъглошлайф с диамантина знае прекрасно колко прах се отделя само от един ряз.
kuuuuuul - майстор
prascho написа:
kuuuuuul написа:
Душ батерията е на супер цена,една година вече я ползвам.
Kuul, ползваш целия комплект -смесител, шлаух и душ слушалка? Разстоянието между отворите е 150мм ли? Има ли ексцентрици, които да обират до 15мм?

Искам да взема на нашите един брой, че караме с една батерия от 18 години. Сега погледнах, че разстоянието на батериите на душа и мивката е 160мм. Има ексцентрици. Явно в миналото това е бил стандарта.

П.П. Никъде не виждам в брошурата да са обявили 3 години гаранция :(.
Има си всичко,аз миналата година не можах да хвана тази за вана и се принудих да купя другата дето е само с шлаух,но сега се надявам да успея и ще си имам една резерва. :lol: При купуването на тези батерии имайте в предвид че ръкохвадките се въртят малко по трудно и трябва да са удобни(да не се плъзгат като ги въртиш с насапунисана ръка)Лидълските са добри.
prascho - майстор
О, аз задължително искам с чучур... Трябва да можеш да си измиеш краката, да налееш кофа за миене на под :).....
Chefo77 - майстор
prascho написа:
О, аз задължително искам с чучур... Трябва да можеш да си измиеш краката, да налееш кофа за миене на под :).....
Ами то си има и с чучур, 2 модела са. Мен ме дразни това, че няма с такъв изход за душбатерия, не мога да И сложа преходника (ползвам душ и слушалка).
lov - майстор
Що да не може продава се отделно превключвателя. Аз така съм си го стъкнал само че на друг модел термосмесител.
gogyto - специалист
Тази душ-слушалка дали е икономична, имаше някъде тема за икономична слушалка някой си търсеше, беше май хърватско или чешко производство?
ZMeyGorianin - майстор
Машинката за точене на вериги само с определен размер ли работи или се регулира. Имам моторна и ел. резачка и зъбите им не са еднакви - не се точат с една и съща пила.
lov - майстор
Я опитай да обясниш пак. Защото зачиствачите както им викат не са режеща част и се пипат доста по рядко.
ZMeyGorianin - майстор
За ел. машинката става въпрос дето вчера пак я пуснаха. Заточва ли всякакви вериги или само определен размер.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: