Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Взех чучура... Ама слушалката е без стойка за стена. От къде мога да взема стойка или телескопична тръба за закачане към стена?

П.П. Пусна ли са и стеги. Взех един комплект...
Николай Николов - специалист
Какви стеги :? В брошурата не видях?
dadko - майстор
ЖеУезни. Няма пластмаса по тях. В брошурата ги няма, но като идеш в магазина- ще ги видиш.
Passa - специалист
Тия стеги малко скъпи ми се виждат. Едната голяма е 15 лева. По малките са по 3 броя за 15.
pachosz - специалист
И аз си взех едно комплектче 3 малки стяги за 15 лв. Като гледам, ще вършат работа.
Нямаше от тия смесители за вана, ама се обадих на нац. им телефон, обещаха хората ако има някъде, да ми доставят. По-нагоре някъде в темата пишеше, че са хубави, ама специално за лидълските ли ставаше дума?
brum - майстор
Марка за стегите, че да ги погледна в lidl-service?
pachosz - специалист
brum написа:
Марка за стегите, че да ги погледна в lidl-service?
POWERFIX
lov - майстор
prascho написа:
Взех чучура... Ама слушалката е без стойка за стена. От къде мога да взема стойка или телескопична тръба за закачане към стена?

П.П. Пусна ли са и стеги. Взех един комплект...
И в магазините по левче можеш да ги намериш но са комплект със слушалката. За тези с тръбата говоря. Но от личен опит знам че тва с тръбата е излишно. Имах такова в една от баните и както е сложено така си и стои без някой да си е правил труда да си го настройва. Пък и са много кекаво направени по добре сложи две стойчици ако имаш дечица и толкова.
Сутринта минах през магазина и видях батериите наистина не стават за тази гимнастика. При мен беше просто шанс че можех да я подвържа на обратно..

Иначе инструмент колкото си искаш че още и от предишните промоции така си и стоят.

Заприходих едни малки стягички видяха ми се читави. Като добавих и един ръчен циркуляр че нали съм на тема покриви. :x
Фитилчо - майстор
Какви са стегите, може ли да покажете моля?
dadko - майстор
Най-обикновени дърводелски стяги. Подобни на тези:

Прикачен файл

stqga_dyrvodelska.jpg
stqga_dyrvodelska.jpg (28.71 KиБ) Видяна 1824 пъти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: