Даже качеството на виното са влошили 

vsn написа:Тази е почти същата https://www.masterhaus.bg/bg/product/19 ... sti-bolterКачеството на Болтера едва ли е по-добро от това на Лидълското, ама цената е х 1,5
Определено цената в Лидл си заслужава,но въпроса е дали ще има качество срещу тези пари?
Някой има ли въпросното гедоре,за да изкаже мнение?
kozl написа: Но клещите тип "гарга" с регулиране на разстоянието на човките са лидълски боклуци. Преди години си купих подобни на Рико, още служат и са мноо по-добри. Е имам и Книпеск, но цената е по 10-ина лидълаЧестно казано за цената си от 4,50 гаргите са повече от ок. Не знам защо не си ги харесал. Ползвам ги редовно, представят се много добре. За сравнение и аз имам два knipex-а (150 и 250мм) и един rothenberger (250мм) та мога да направя сравнение. Колега си взе едно Rico преди два месеца - пълна скръб. Предимството и недостатъка на марковите е че са с бутон. Заключват се но и бутона пречи понякога.
kr1100 написа:Аз не съм счупил ни един още, но това не значи, че не могаpgt написа: Лидълското си е ОК, имаш си всичко необходимо за обща работа на цена без конкуренцияда но има отзиви за чупливи камъни от комплекта
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: