Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Интересно как ще стой чучура вирнат нагоре :roll: .
djinko - напреднал
Освен външни наблюдения, че длетата не са хубави някой успя ли да ги изпробва?
Чудя се дали да ги връщам!?!
DundyTheCroc - майстор
Длетата вчера ги гледахме с жената. Изработката е доста груба, самите те дебели, заточването криво и куцо. Според нея обаче ще и вършат работа след като се оформят и заточат правилно, а тежестта било плюс като почнеш да млатиш здраво с чука, понеже длетото не се отмятало лесно. Материала го тествах с няколко ножа, само с един стар немски бяха на равно, на останалите ножове им пуснах стружка с длето, значи поне стоманата им е добра.
lov - майстор
prascho написа:
Интересно как ще стой чучура вирнат нагоре :roll: .
Нещо се разминаваме в превода.
На моята батерия махнах чучура щото си беше за мивка.Тогава нямаше други да се предлагат.
Тези които видях в лидъла бяха само два модела.Единия с чучур за вана а другия със слушалка. Вземи уточни какво си взел че да не пишем само глупости. По горе ревеше че искаш слушалка и душ сега обясняваш за чучури и пък не харесваш слушалката че не пръскала какти трябва. И врачка да съм пак няма да позная май.
KingLin - майстор
Този който се води за вана също има изход за слушалка та затова май не може да се разберете. Та въпросния за вана ако се завърти за да паснат входовете за топла и студена вода ще стои леко нестандартно с чучура вирнат нагоре :lol:
А обръщането от чучур на слушалка не е с врътка ами с "бутон" ако мога да го нарека. И май водата винаги тръгва на чучура и задържа на слушалка само когато има вече налягане. Но не съм сигурен за последното макар че на сухо не мога да го накарам да задържи на позиция слушалка.

Ето ги моделите на Лидл:
Прикачен файл:
Screenshot_241.jpg
Чучура не може да се махне.
lov - майстор
Да така е явно в бързината не съм догледал. Този с чучура няма как да стане но на другия ьавъртането е възможно.
Превключването и задържането на бутона става само когато има налягане поне при другите подобни модели. Надявам се и тука да не са си го спестили.
Анонимен1
Благодаря на колегите, които писаха за стегите. Запасих два комплекта от по 30 см. Само да кажа за колегите от София. В магазина в Младост 3 няма вече стеги с дължина 30см, има от 15 см доста и 2-3 бройки от най-големите. Дано да спестя разкарването на някого.

Имаше доста от ножиците за клони и градинските ножици, акумулаторен тример и SDS свредла, както и един два перфоратора от малките. Битове имаше различни комплекти в изобилие.
israeli - специалист
колеги, имам 2 въпроса за батерията за баня. колко е дълъг чучура на батерията и какво се случва, ако съм на бойлер и свърши топлата вода?

Изображение
prascho - майстор
85мм от периферията /тялото/ на батерията. Тече студена вода...
lov - майстор
По точно такава каквато е останала в бойлера. От студения вход почти не пуска нищо.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: