Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Aaaa, да, забравих да кажа, че освен, че я изтъпи му се молих 20 дни да ми я върне....

От друга страна, мой много добър приятел не мога да му откажа, ама с него сме на принцип, купуваме най доброто, и не купуваме това, което има другия.
Обаче каква е разликата ....
Бях му дал един орбитален шлайф на Хилти, че нямаше в момента а той си бачка професионално. Шлайфа спря, и ми каза да го дам да го ремонтират в сервиза на хилти и да му кажа колко е излезнало да го плати...

Нер де Ямбол, нер де Стамбол ... :-D

Тоя зенкерни свередла що едвам дупчат да ги ева.... :| Май ще трябва да ги наточа ...
Докопах и едни стеги от големите :razz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фитилчо написа:
....
Обаче каква е разликата ....
Именно
пишман_майстор - майстор
Фитилчо написа:

Тоя зенкерни свередла що едвам дупчат да ги ева.... :| Май ще трябва да ги наточа ...
..
Мдам... аз навремето го казах в прав текст, а след това ме "нахраниха", че не знам как се работи с тях :prayer: за нищо не стават тея меките свредла те даже не са и свредла - най-обикновени кьорави пирони с канал.
profesionalist_wood - майстор
А добре че не си купих зенкерите.щях да се набутам доволно :-D
пишман_майстор - майстор
Е то аз доста колеги отказах тогава , сега си стоят и обират праха, с изкл. на на два зенкера дето ги прехвърлих на нормални свредла , Тях така си ги ползвам. И друго, мисля че и самите зенкери бяха еднакви по външен размер , което е кофти, щот идва голям за малките диаметри .."пирони" и много малък за за по-големите свредла, абе ташак на N-та степен :-D
Николай Николов - специалист
Миналата година взех от тях - тъпи са - едното при първата дупка посиня и май ще са за коша. Зенкера им е ОК.
Някой точил ли ги е и как става работата ?
пишман_майстор - майстор
Няма точене тоя ..., ама виж си направи като мен, прехвърли зенкера на истинско свредло със съответния диаметър.
Николай Николов - специалист
Да, тоя трик и аз го направих, просто този тип свредла правят доста добър отвор - края е чист и ненащърбен, в сравнение с конвенционалните.
klomo - специалист
Аз също не давам инструменти. Спомням си брат ми как ми ровеше и ползваше без да ме пита инструментите, и за него това беше напълно нормално. Дори след едно подобно нещо ме осака ти и не чувах 2 години с едното ухо ,придружено със силно главоболие. А с парите си купуваше съвсем различни неща.
Фитилчо - майстор
Много долни пирони са тея, съгласен съм.
Обаче имам едно центротек свредло и ще го направя на зенкерно начи.
Ще си купя нормално свредло за дърво, ще го захвана във центротек адаптера и ще му захвана и зенкера и сме ние :-D

Абсолютно са пирони. :lol: Набуитах се осем лева май, да си бях взел от Ибей, много съм прос.
Като капак днес ми дойде една лазерна рулетка Hilti PD5, ама май не бачка, щото не мери а показва някакъв странен символ като искам да измеря.
Утре ще задвижда процедурата да си взема парите обратно :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: