• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Най-евтини и най-разнообразни дължини в нашето село съм виждал в магазина на РАЙДЪР.1000 мм са към 15 лева, преди време си взех два броя. :-D :lol: Скоро не съм ходил, ама ако ида няма да си тръгна без 4-5 бройки, че като започна да правя нещо, доста трябват.Иначе имам 4 300 мм, 4 600 мм, и тези двете от 1000 мм.И винтови имам - 5-6 до към 300 мм, една 600 и една 900, ама ги ползвам по-рядко. :partyman: Важно е работа да ни вършат, както каза Иван.
griffin - майстор
ZEDYCUS тия ориент или не знам как им е името имам и аз 2 такива но това са единственните като модел които са смислени като конструкция :-) повечето евтини кофти като изпълнение и не си прав с качествената стяга може да работиш с една ръка, има смислена конструкция(както тиоя ориент) дето посочваш материала на стъблото е от по качествена стомана която не се гъне като кашкавал като я напънеш и т.н. Лошото е че хубавите не са ни по джоба а масовите китайци са недомислени. Но тия ориент определено са много хубави лошото е че имам само 2 и са ми подарък не знам де ги има:-).

Друг вапрос е че лесно може човек с малко умения да си направи стеги :-).
mitko64 - майстор
Тези Райдер предполагам са на Топмастер. И аз взех преди година две 100см. Едната стиска, но в разхлабено положение долната челюст сама пада надолу.
EDI - майстор
Да, същите са.За толкова пари, толкова, както се казва.Вътре има едни пластмасови палци и понякога се претриват или направо счупват, та затова ти изтърва.Разглоби кутията и ще ги видиш, може да се приспособи нещо, но не съм пробвал.И аз имам една изтървала, някаква още по-куче марка, но още не съм стигнал да я оправям.
kalin2505 - специалист
Здравейте, от къде мога да взема телчета за пневматичният такер на Parkside
Chefo77 - майстор
kalin2505 написа:
Здравейте, от къде мога да взема телчета за пневматичният такер на Parkside
От почти всеки магазин, в който продават консумативи за пневматични такери. А ако случайно решиш да добавиш добавиш откъде си, може би ще получиш и насока за магазин.
ttt - специалист
Ако някой е пропуснал да си вземе лентов шлайф, в Лидъла на Ботевградско до Джъмбо има останали 4-5 броя и цената е както по време на промоцията.
jekasus - майстор
Ще дойде радост и в наше село, ще имаме Лидъл :-D
ferrari4456 - специалист
Аз си взех виброооооооооо шлайфа :lol:
Загледах има и големи флексове 2000W за 88лв :shock:
Евтинаж от всякъде ,как се държат ,някой да си е взимал?
Ще реже железа и тухли и плочки и много неща ,случайно да имат и малки флексове? :?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: