• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
vasko9999 написа:
Здравейте колеги.Ще ви бъда много благодарен ако някой сподели мнения за компресора,пневматичния гайковерт и пистолета за боядисване.Всичко ще се използва за любителски цели.Дали компресора ще СМОГВА да захрани гайковерта.До колкото чета в немския лидъл дебита на компресора е 110 л. в минута.Благодаря предварително.
В ръководството за употреба на български му дават на компресора- теоретична смукателна мощност- около 270л/мин.(не знам същото ли е). Доставчика е Шерпах, а се сервизира по подразбиране от Ташев- Галвинг. Да германският лидл има и нещо 113л/мин., явно аз съм се заблудил. Но като не знам немски е така. Направих си труда да погледна и упътванията на двата идентични пускани досега- PKO 270B2 и PKO 270A1. И двата са Ейнхелци, да не би оттам да идва разликата в цената.
nikolson - майстор
Не забравяйте, че курса на долара се вдигна. Ако цената е била формирана при курс 1.40 лв/дол. днес е 1.55. А тия стоки са си от Китай. По-евтино скоро няма да е.
Не знам забелязахте ли, но този компресор е маслен, не сух.
menka - напреднал
nikolson написа:
Не знам забелязахте ли, но този компресор е маслен, не сух.
Е то това не е задължително да е недостатък - искат си някаква поддръжка, но имат по-дълъг живот и са по-тихи.

Ориентировъчни стойности за консумация на въздух при различни видове пневматични инструменти
Последна промяна от menka на чет окт 02, 2014 3:54 pm, променено общо 3 пъти.
razli4en73 - специалист
това за литрите -113 е изходящия дебит при 7 бара налягане,при по малко бара ще е по голям,а 270 л. е входящия дебит и то теоретично.А,че е маслен е по добре определено.
Последна промяна от razli4en73 на пет окт 03, 2014 10:27 pm, променено общо 2 пъти.
razli4en73 - специалист
.....а бе нещо не ми се връзват тези параметри дето ги пишат,за 1.8kw(2.44HP)си е доста това 270л. даже и да е входящ,а по принцип се губят 20% по системата до изходящия,та вие смятайте.Ако е 270л.входящ,трябва да дава към 200-220 изход.То на повечето компресори китайци яко лъжат с параметрите, аз на тия уж им вярвам като марка ама.....
Chefo77 - майстор
Аз пък мисля да си заприходя джаджата за отпушване на кенефи. Грубо да го кажа :lol:
razli4en73 - специалист
не се занимавай с глупости,купи си водоструйка,аз така ги отпушвам
jekasus - майстор
Водопроводните ключове са мои :-D че таман гаргите ги счупих днес.
stan73 - майстор
Сега в Лидл има ценна разпродажба...
dpp - специалист
stan73 написа:
Сега в Лидл има ценна разпродажба...
я кажи какво са пуснали?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: