• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Е моят е на 2 сериозни ремонта и куп дребни не се е предал.
dido1975 - специалист
Предишния път гедорето беше за 79.90 - нормалната цена, без намаленията. Сега на тая цена май е по-добре да се вземе KraftWelle например. Качеството е същото и не ръждясват като тия
stan73 - майстор
ESPACE написа:
Днес взех powerbank-а. Да ме пита човек що ми беше. Според опаковката 3000mAh с елемент на LG. За 15лв :? Е да ама въпросното чудо въпреки че показваше, че е напълно заредено вдигна батерията на телефона ми(изключен при това) с нещастните 7%. И неговата батерия е 3000mAh. След като се изтощи сложих Powerbank-а да се зарежда през мониторинг джаджа. Еми познайте. Точно 1500mAh. Ще го връщам, то се е видяло.
От сестринската верига "К......д", си купих преди няколко месеца пауърбанк (двоен - около 5400 милиамперчаса беше (по спомени)). Марката е GP (Голд Пиик) - всъщност и това до голяма степен наклони везните да го купя. Работи много добре (доколкото съм го ползвал 3 пъти (заряд/разряд)). Е, вярно - малко по-голям е и по-скъп, но е добър. Нормалната му цена беше 30 или 34 лева, аз го купих на някакво промо на около 17.
П.П. Със сигурност обаче не може да отдаде 5400 милиамперчаса. По приблизителни наблюдения може спокойно да заредиш 2 телефона с батерии по около 2000 милиамперчаса (до края или почти до края). Мацката ми има единичен пауърбанк пак от там, но беше друга марка и на цена към 10 лева на някакво промо. С него може да заредиш телефон с батерия 2000 милиамперчаса до около 70 процента. (практически даже и той те спасява ако се наложи...)
Фитилчо - майстор
fore написа:
С гаргите , чупя и орехи всякакъв размер доста добре. Са отличен помощник в дома.
Зенкерите със свредлата са кофти, но все ще помогат при нужда.
:lol: :lol: :lol:

Най точният коментар ! От 800 страници ! Да се помества ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като първо мнение в тази и всяка нова тем, да ис правят хората изводи

:lol: :lol: :lol: :prayer:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
С кеф разгледах шмиргелчето днес, много е сладинко. Но за какво е с тези 100w??
Фитилчо - майстор
n_a написа:
За точене на бургии до 3 мм :-D
lov - майстор
n_a написа:
За пилене на маникюр.
:lol:

Но не се знае ако го натиснеш на него дали пак няма да спре. :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lov написа:
n_a написа:
За пилене на маникюр.
:lol:

Но не се знае ако го натиснеш на него дали пак няма да спре. :?
Тъй де :-) Викам си, да и го турна на масата да ми мърка, и да си полирам разни работи, ама май четката ми за зъби е повече вати :-) :-)
kpenchev - специалист
Ако комплекта инструменти беше станал от 94 части на 108 т.е. примерно бяха добавили E-Torx вложки, тогава можеше да струва 90лв. :-D .
Пак е по-евтино от аналогичните с подобно качество ... ама в един момент човек осъзнава, че е по-добре да си взема по-лачени/читави/скъпи инструменти ...
fore - майстор
Фитилчо написа:
fore написа:
С гаргите , чупя и орехи всякакъв размер доста добре. Са отличен помощник в дома.
Зенкерите със свредлата са кофти, но все ще помогат при нужда.
Най точният коментар ! От 800 страници ! Да се помества ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като първо мнение в тази и всяка нова тем, да ис правят хората изводи
Мога да ти кажа че чупенето на орехи е доста трудна задача и по големите и костеливи си искат доста як инструмент. Домакинските трошачки не винаги успяват да хванат най големите орехи. Същите гарги стягат доста добре и връзката към водомерите където обикновено прокапват от ПВЦ опръстените- холендерните връзки. Там ги ползвам за контра към самият водомер. Което пак е доста тегава задача.

Това че има и некачествени неща е факт. Но понеже ти си попаднал на нещо от некачествените продукти на Лидл, не значи че трябва да оплюеме цялата верига и марка. Това е хранителен магазин ! Магазин в който можеш срещу скромна сума да си купиш специализиран инструмент като Пендула или Герунг......... :prayer:
Я се замили върху това първо :?

----------------

Малките настолни шмиргели със или без гъвкава шлифовалка са много удачни за нестандартни фини задачи. Вие искате само брадвите и ножовете да си точите на тях..... :lol:

Давам пример. В гаража вземам вода от Пожарният кран с преход. Въпреки това налягането в маркуча се покачва над 7 бара. Липсата на редуктор и понижител на налягането си казва думата. Пистолета едвам удържаше високото налягане. Накрая изби - гумичката която беше клапа и със спец. профил се набиваше през по широкият отвор в месинговото тяло с което контактуваше и лягаше за да уплътни и спре водата. Намерих сходна стоманена шайба която трябваше леко да напасна - външният диаметър и вътрешният също. Шайба се разпробива трудно без струг.
Вътрешният диаметър го разширих със стъпалните свредла за ламарина. Те са перфектни ! Външният диаметър пък го формовах с малкият шмиргел без шлифовалка. Идеален е за такива работи. Щото като съм пилил на големият Спарки- 500 ватов и като изфръкне финият детайл и почвам да залягам да не ме прасне в лицето.......
Та че това че няма голяма мощност е и голямото му предимство тук !
Пистолета заспа след като залепих шайбата за гърба на профилираният опръстен.

А и да не заравяме че за да може да се закачи шлифовалка с гъвкав накрайник ни трябват малка мощност (въртящ момент) и високи обороти. А точно тези параметри имат тези въшки.
Скоро си купих от магазина на жената малкият шмиргел с шлифовалката на Райдър. И той не е много по качествен от Лидлският аналог, но го взех по евтино с отстъпката. Имаше голям аксиален луфт, но го коригирах с една шайба и заспа.
Бургии мога да точа и на 2 киловатовият Елтос ако трябва........ :)
Последна промяна от fore на пет дек 15, 2017 9:23 pm, променено общо 5 пъти.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: