• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
пон май 28, 2018 8:49 amVirtex написа:
Хайде на промоциите, супер далаверите и т.н.

После ще кача каква снимка има колегата по темата :-D
А този играч?!?! Май бяха по 59 лева тези шмиргели последно.... :lol: :lol: :lol:

Баси наглите животни

Прикачен файл

Shmirgel.JPG
Фитилчо - майстор
Дайте да направим една кампания да почнем да ги храним на лично тея кретени :lol:
kozl - майстор
Закупих преди време подобни клещи от ЛИДЛ с марката на Парксайд
Изображение
в комплект с кабелни накрайници от подобен вид.
Изображение
И чак вчера ги извадих от кутията за ползване. Като заголване стана работата като кримпване - еми не съм доволен :sad:
Като стисна здраво и двете рамена се изкълчват и се разминават в равнината.
И не разбрах от приложената инструкция как трябва да се постави накрайника в клещите - надлъжната цепка към вдлъбнатото или към изпъкналото.
nikolov333 - майстор
..към изпъкналото трябва да е..
cholev - майстор
Минишлйфа и винтоверта от днес 12в на гризли, батерии еднакви по дизайн- на винтоверта вървят и двете, а на минишлайфа батерията 1.5ач 'нема душа'. Прави оборот и край- явно не стига ток.
пишман_майстор - майстор
Винтоверчето със сваляемия патронник ми хареса. Малък луфт има в главата. В магазина днес имаше едно извадено от куфарчето . Разгледах го, малко газ едно друго ляво/дясно, блокаж на шпиндела и т.н. Има добър звук общо взето. Единствено превключването 1/2 предавка е малко кофти замислено сякаш. Но предполагам се свиква в края на краищата. Моето мнение засега е, че си струва паричките ( е ако имаше и втора батерия в комплекта...ама няма)
vladko33 - специалист
Милен Митев от Шумен вдигна вдигна летвата в ОЛХ-а много високо !!!

https://www.olx.bg/ad/kufar-za-malka-dr ... d4c6941f86
Virtex - майстор
Този не е наред и няма една нормална обява. Преди време някои беше дал друг негов линк, почти съм убеден, че взема от разни складове за изхвърлена техника и препродава в ОЛХ, дано няма хора, които му се връзват.
Фитилчо - майстор
вт май 29, 2018 9:44 amVirtex написа:
Този не е наред и няма една нормална обява. Преди време някои беше дал друг негов линк, почти съм убеден, че взема от разни складове за изхвърлена техника и препродава в ОЛХ, дано няма хора, които му се връзват.
Аз почнах да им пиша на такива и да им сипвам хахахахха :lol:
Измекяри долни
cholev - майстор
Прикачен файл:
nailer.jpg
nailer.jpg (89.08 KиБ) Видяна 3521 пъти
Това с такера май ще се окаже грешка в поставянето пироните. Но да- иконата е двузначна. на две видеа гледам и колегите сложиха пироните в две противоположни страни.

как е според вас
от лявата страна на показаната картинка позиция12
от дясната страна

Хаха- и кое е правилно
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: