Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
vasko9999 написа:
Вчера ходих до Пловдив за торбички за прахосмукачката в TONI CLEAN.Нямаха въпросната UB 313 и се наложи да отида до централния им офис на рогошко шосе,там попаднах на човек който беше доста в час с торбичките.След като му казах че става дума за парксайд прахосмукачка(1500 ватовата) веднага ми предложи UB 318.Настоях да погледнем и UB 313.Като я наложих с оригиналната е абсолютно същата по размер(ширина и дълбочина) НО оригиналната в горния и долния край е около 7 см двойно прегъната и като се напълни с боклук самото дъно провисва на долу и опира в дъното на казана,а при UB 313 го няма това нещо и торбичката ще се провисне на гърловината на която се поставя и в последствие ще се скъса.UB 318 е с около7-8 см по-къса на ширина но е доста по дълбока и като се постави в казана покрива горе долу половината дъно(което не е проблем) пък и самата торбичка е шита по крайщата а не лепена както UB 313 и е по-здрава.Човека направи компромис и ми даде една UB 313 и една UB318 да пробвам(в офиса ги продават по10 бройки съответно по 2.60 лв бройката а в магазина може и на бройка).Материала от който са направени торбичките е доста добър,момчето каза че го внасят от Германия.В крайна сметка най близката и удачна торбичка е UB 318.
Благодаря за информацията, ама защо все не ги намирам тези номера на торби? :roll:
vasko9999 - специалист
В сайта ги няма,не знам защо.На място ми извадиха и 316,314 и 320 която е буквално като чувал.Също правят и торби за специфични материали като азбест например но по поръчка и по големи количества.Мисля че ако им звъннеш по телефона в магазина няма да има проблем да ти изпратят по куриер да речем 5 торби до София.Ако се доверяваш на моята и тяхната преценка торбата е UB318,ако пък не на място във Варна или Пловдив и сам си преценяш.За UB313 трябва да подложиш на дъното на казана да речем парче фибран за да не се скъса торбата.Пак казвам UB318 не е идеалната но е най удачната от торбите които те имат за парксайда.
Последна промяна от vasko9999 на чет сеп 10, 2015 11:25 am, променено общо 2 пъти.
KingLin - майстор
Passa написа:
На тази лампа на кутията пише че свети 1.30 минути без прекъсване. Значи твоята трябва да е по издръжлива ?

Интересно като се прецака акумулатора дали ще работи само на външно захранване ?
Моята е Powerfix Profi Z29961-BS, 4,2V, Max Power 1,5W, 15 диода на фенера и 26 диода на дългата страна, но кутията не пазя, а на лампата няма инфо каква е батерията като капацитет. Пък на новата ако пише че свети минута и половина ... :lol: Да не се бъркаш нещо?
vasko9999 написа:
НО оригиналната в горния и долния край е около 7 см двойно прегъната и като се напълни с боклук самото дъно провисва на долу и опира в дъното на казана,а при UB 313 го няма това нещо
Това наистина не го гледах, благодаря за корекцията колега =D> :partyman:
stiv1961 - майстор
KingLin написа:
Passa написа:
На тази лампа на кутията пише че свети 1.30 минути без прекъсване. Значи твоята трябва да е по издръжлива ?

Интересно като се прецака акумулатора дали ще работи само на външно захранване ?
Моята е Powerfix Profi Z29961-BS, 4,2V, Max Power 1,5W, 15 диода на фенера и 26 диода на дългата страна, но кутията не пазя, а на лампата няма инфо каква е батерията като капацитет. Пък на новата ако пише че свети минута и половина ... :lol: Да не се бъркаш нещо?

Прикачен файл

Заснемане.JPG
Заснемане.JPG (20.23 KиБ) Видяна 1795 пъти
KingLin - майстор
Модела е различен но не вярвам батерията да е кой знае колко различна ама свети доста по-дълго от час и половина.

Намерих ключа за палатката:
Прикачен файл:
Screenshot_250.jpg
Screenshot_250.jpg (31.58 KиБ) Видяна 1786 пъти
почти два пъти и половина повече диоди значи може и час и половина да е вярното число!
Passa - специалист
Писал съм глупости- часа, а не минути :mrgreen: Да повече диоди има от твоята.
Значи не е зле ще свети здраво- 9 пъти по ярка от начелник с 7 диода примерно. Мисля да взема една да има.

Значи все пак варианта с по малко диоди свети повече време ? И излиза, че е с литиева клетка или бъркам ?
dadko - майстор
Познах за пневматичните инструменти. А компресора- в събота.
Но защо продължават да ни цакат?
В европейски Lidl същият компресор е 89 € , което е ~174 лв.
Тук го пускат за скромните 219 лв !!! По- богати сме от еврропейците, що ли? Ей затова спрях да купувам машинки от Lidl. Боклуци. Бойкотирам ги. Надявам се да продължават да следят темата.
nikolson - майстор
Все пак има неща, които ми привлякоха вниманието. Варията за 26 лева и покривалото за 15 лева.
KingLin - майстор
Passa написа:
И излиза, че е с литиева клетка или бъркам ?
Ако беше литиева щеше да спира от раз а моя свети но светлината намаля така че залагам на Ni-Mh.
Passa - специалист
Значи когато се включи в колата или с адапрота в мрежовото, веднага светва. Лошото е че кабела за колата е къс и трудно ще стига до мотора или по далечните точки на колата. Това ако се прецака акумулатора му.

Пише че се зарежда 11 часа. Явно е никел метална батерията. И трябва да се зарежда веднъж на 2 месеца поне, дори да не се ползва.

Пневматичният винтоверт дали става за развиване на авто гуми и има ли удар ? И респективно компресора има ли сила да върти подобни болтове и гайки по гумите на колите ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: