Този компресор с какво превъзхожда примерно Райдъра за 200 лева грубо ? Пак е подобебн.
А 50 литровият е 260 лева.
fore написа:Този компресор с какво превъзхожда примерно Райдъра за 200 лева грубо ? Пак е подобебн.с гаранцията?!
stonesour написа:по сервизите затягат яко с техните гайковерти и изобщо не им дреме за предписанията на производителя.
гумите си ги сменям сам от 5-6 г., въртя летни зимни и минавам през гумаджия само да сменя комплекта с нов. аз си затягам яко с ключ (но обикновен) джантите, само на ръка. ако съм минавал през сервиз за нещо и имам сваляна с гайковерт гума, задължително се скача по ключа или се ползва тръба за дълго рамо.
лошото е, че и на ръка да е затяган болта, пак не отлепя, с мойта комбинация компресор - гайковерт.
информацията на tiger221 е това, което ми трябва. остава и да събера парите, пък ще видим.
stan73 написа: Сега завивам всичко на ръка и достягам с динамометричен ключ на 112 нютона (пак купен от Лидл (върши ми добра работа)) и няма никакъв проблем нито със саморазвиване, нито с каквото и да било друго.Да ама имах проблем това лято с разхлабени болтове нан предно ляво колело с лята джанта.Стягам на 170 N по предписание.За всеки случай стагянето го проверявам 2-3 пъти с ключа
kr1100 написа:За моята кола данните за стагането в различните изсточници варират от 110 до 120 Nm.stan73 написа: Сега завивам всичко на ръка и достягам с динамометричен ключ на 112 нютона (пак купен от Лидл (върши ми добра работа)) и няма никакъв проблем нито със саморазвиване, нито с каквото и да било друго.Да ама имах проблем това лято с разхлабени болтове нан предно ляво колело с лята джанта.Стягам на 170 N по предписание.За всеки случай стагянето го проверявам 2-3 пъти с ключа
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: