Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
piper4o написа:
Аз да питам за ексцетрик шлайфа.Някой купувал ли си е?
Аз по принцип исках да не е на въздух,а на ток,но на тази цена...
Въпросът е -струва ли си.
/ще го ползвам изцяло за дърво-любителски/
Аз имам електрическият им орбитален (ексцентрик) шлайф. Много съм доволен - много слабо загрява, моторът звучи добре и не мирише, има и достатъчно мощност. Съвсем спокойно може да се използва даже и за професионални цели, но имам една единствена забележка - вибрациите му са мнооого сериозни. Горещо препоръчвам на всеки решил да ползва такъв, да го ползва с дебели кожени ръкавици, ако не иска да го споходи вибрационната болест ! (според мен си струва да изчакаш електрическият)
jordanil - специалист
другата седмица пътувам за Франция няколко дни,та май ще отнеса навръщане един компресор..Като гледам там и тук цените. :lol:
Tiger221 - специалист
jordanil написа:
другата седмица пътувам за Франция няколко дни,та май ще отнеса навръщане един компресор..Като гледам там и тук цените. :lol:
Да,но гаранцията няма да важи тук.
То,като се замисля и моята може би няма да важи,защото продадох маркуча от комплекта и ако се прецака нещо,ще трябва да търся маркуч.
kr1100 - майстор
nikolson написа:
... и покривалото за 15 лева.
Oтвори ли покривалото ?
Вчера купих, днес правих опит го слагам.
Направи ми впечатление,че от вътрешна страна има прах , като да е пускано по земята :?
nikolson - майстор
kr1100 написа:
nikolson написа:
... и покривалото за 15 лева.
Oтвори ли покривалото ?
Не. Аз го чакам другата седмица и въобще не съм ходил до магазина.
Passa - специалист
Гайковерта на 1/2 или на 1/4 е, и вложките респективно Tiger221 ?
Понеже клоня към завземане.

Също ми е интересно сменя ли се тоя филтър за влагата някога или само се промива ?
Това масло в цилиндър/буталото има ли картер и сменя ли се и как става номера ?
griffin - майстор
Passa написа:
Гайковерта на 1/2 или на 1/4 е, и вложките респективно Tiger221 ?
Понеже клоня към завземане.

Също ми е интересно сменя ли се тоя филтър за влагата някога или само се промива ?
Това масло в цилиндър/буталото има ли картер и сменя ли се и как става номера ?
Аз до сега не съм виждал гайковерт 1/4 :) може и да има де някъде :)
Ако говориш за лидълския компресор за въздух, не виждам влагоотделител има филтър въздушен който се сменя или се издухва, масово евтините са с филтър тип дунапренче :). Картер за маслото има и маслото се сменя на определени часове, аз го сменям на вид ако стане съвсем непрозрачно е за смяна :). Иначе драгозов мисля че беше споменал че се сменя поне веднъж на година. Има пластмасова прозрачна капачка ниско долу на тялото на компресора, тя се отвива и се източва маслото, после завиваш и пълниш пак като на колите.
Passa - специалист
Мерси, видях в упътването че ги има тия работи. То и влагата е замърсител. В упътването нещо пише 1/4 нещо за вложките и удължителят. А и за главата на верта, та за това питам. Значи си е 1/2.

Видях сега че се бъркам -това 1/4 е за въздушните връзки.

Твоят компресор друга марка ли е или имаш впечатление от Лидлският и ти ?
Последна промяна от Passa на пет сеп 11, 2015 4:51 pm, променено общо 1 път.
griffin - майстор
Друга е
Passa - специалист
Немога да разбера противоречията в упътването на компоресора и гайковерта.

За верта са писали че има разход от 350 литра и работи с минимум 50 литорви компресори.

За компресора пише че смуче 270 литра, но не се споменава отдаваният въздух колко е.
Обаче отгоре в прав текст пише че може да върти гумаджийски гайковерт и машини които консумират до 270 литра за минута.

Песакоструйката не може да се ползва с него. И в брошурата само на нея е дадена комсумацията на въздух. Направи ми впечатление.

Сега един казва - компресора развива добре болтове на гуми, а пък в упътването- хем може, хем не ????

Каква е истината ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: