• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нещо не по темата, ама да си кажа
Купих от Кауфланд котешка тоалетна за 6лв и после от ЛИдл котешка тоалетна пак за 6лв. Обаче лидълската е 10 кг, а кауфландската е 5 кила. Та, ако някому е важно, да се знае
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Мацката ми има единичен пауърбанк пак от там, но беше друга марка и на цена към 10 лева на някакво промо. С него може да заредиш телефон с батерия 2000 милиамперчаса до около 70 процента. (практически даже и той те спасява ако се наложи...)
Такъв и аз имам, става да си подпирам вратата да не се блъска. Чакай да мине малко време да видиш как не държи никакъв ток, т.е. ток има уж, но се крие някъде явно ... :)
jekasus - майстор
n_a написа:
Та, ако някому е важно, да се знае
То каква е разлика, че не знам?
Мастии, лингии в къща не се пускат - да си серат на двора...
Та просто ми интересно.
КИМИ - специалист
n_a написа:
Купих от Кауфланд котешка тоалетна за 6лв и после от ЛИдл котешка тоалетна пак за 6лв. Обаче лидълската е 10 кг, а кауфландската е 5 кила. Та, ако някому е важно, да се знае
В Кауфланд 10- ката е на 6 лв. . Лидълската е с по-ситен пясък и по-тъмен и изглежда като напикан цвят още преди котката. :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
КИМИ написа:
n_a написа:
В Кауфланд 10- ката е на 6 лв. . Лидълската е с по-ситен пясък и по-тъмен и изглежда като напикан цвят още преди котката. :wink:
Е, при вас кауфландската и да е 10кг, при на е 5кг. Не съм отворила лидълската да и видя цвета, но е 2пъти по-голяма
dim4ev - помощник
Някой да си е купил разтегатилния лост за врата от миналата година?
hakama - специалист
Търся си удобен винтоверт за вкъщи. От Парксайд имаме от години едно 10.8V.
Този или подобен винтоверт на 12 V (10.8) дали ще пуснат в Лидл? Има ли сметка да се поръча от чужбина?
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... b1/p243370
Изображение
sstefanov - майстор
Там пише, че е свършил.
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
n_a написа:
Та, ако някому е важно, да се знае
То каква е разлика, че не знам?
Мастии, лингии в къща не се пускат - да си серат на двора...
Та просто ми интересно.
Не всички мастии серат вкъщи, моята го прави по улицата (и после - в контейнера). И даже спи при нас в леглото. Хлапетата я целуват (не по устата), тя ги ближе ... какъв е зора?
Баш Майсторо - специалист
Днес си взех много хубав кофражен чук от там , анти вибрационен и със силен магнит , много добре държи пироните.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: