Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
monster18 написа:
Колеги понеже съм на косъм да си купя въпросния гайковерт последно със компресора от лидъл аз имам подобен но на енхел ще работи ли или не ?
Да.
fore - майстор
Никой нищо не казва за тоя такаламит и смазването ??? Пък иначе има колеги ползващи верта с компресора.
monster18 - специалист
Айде не се сдържах и купих и аз гайковерт :D колеги а това прозрачното за какво служи точно и кога се слага, филтър ли е какво е не знам ?
fore - майстор
Колега не четеш !
Това е такаламита и Аз преди тебе питам какъв му е принципа, но никой не казва !!!
brum - майстор
Книжка няма ли тоя пистолет?
joro39 - специалист
monster18 написа:
Айде не се сдържах и купих и аз гайковерт :D колеги а това прозрачното за какво служи точно и кога се слага, филтър ли е какво е не знам ?
пълните с масло да смазва
ZEDYCUS - майстор
Форе Такаламит :arrow: Изображение
Омаслител :arrow: Изображение
Пълниш с масло и работиш, за принципа на работата му питай някой Инженер.
monster18 - специалист
но винаги ли като се работи трябва това да е там пълно с масло или от време на време ?
ZEDYCUS - майстор
Това ти смазва частите на гайковръта, така че е добре да е постоянно монтирано. Но масло наливай само като го използваш, че като прибереш в кутията гайковръта и изтича.
Така омазах скоро кутията на пневматичния ми такер, от друга марка е но все тая. :partyman:
monster18 - специалист
Това стана ясно, но понеже не съм работил с такова нещо до сега та въпроса мие на коя степен се затягат болтовете на лек автомобил? За развиване е ясно че ще е на 4 та .?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: