Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
presar написа:
nanobanano написа:
Другата седмица има интересни неща.Вложките от куфарчето за 30 лв дали ще са със същото качество като от по-големите комплекти?
Къде е тази брошура? В магазина и в нета не я намирам.
Пробвай тук!

Прикачен файл

Без име.jpg
presar - специалист
anabolicbeast написа:
presar написа:
nanobanano написа:
Другата седмица има интересни неща.Вложките от куфарчето за 30 лв дали ще са със същото качество като от по-големите комплекти?
Къде е тази брошура? В магазина и в нета не я намирам.
Пробвай тук!
Ок,мерси.
daniel.zhelyazkov - напреднал
nanobanano написа:
Аз си го взех миналата година. Според мен е добро качеството.
Tiger221 - специалист
fore написа:
Явно принципът на такаламита ми е ясен само на мен.
За това регулиращо болче- от ляво на корпуса не разбрах какво регулира точно-маслото или какво ?

Днес го разкостих,две години не му бях обръщал внимание. Оказа се,че регулира усилието за смяна на посоките. Като е по-завито се сменят по-трудно,по-развито,по-лесно,оставих го както си беше.

А това пластмасовото изобщо не трябва да се нарича такаламит според мен,просто са го превели грешно в ръководството,аз го наричам омаслител. Такаламит е уред за гресиране.

Ето снимка:
Изображение
mgbagera - специалист
Някои има ли проблеми с този пистолет?
При мен вече втори път ми отказва да върти и само изкарва въздух като натиснеш спусъка.
Първия път се оправи с развъртане на копчето за степените но втория път не стана. След здраво подрусване и леко почукване се оправи.

Два отказа за два дена :?
Николай Николов - специалист
И моя прави така, взех го миналата година. Когато почне да прави така правиш едно (или) от двете:
Завърташ го на ръка през вложката или го разкачваш и го закачваш от въздуха. При мен 90% от случаите като го завъртя на ръка и се оправя. може да пробваш и да смениш посоките завиване/развиване.
Tiger221 - специалист
При мен този проблем никога не се е появявал.
lov - майстор
Защото имаш нормално налягане и дебит.
Колеги с компресорчета за балони и топки тая техника не може да работи.Също и с тънки и дълги маркучи.
mgbagera - специалист
Маркуча си е този от лидъл а компресора ни изобщо не е за подценяване даже му е малко силно налягането за този пистолет.
fore - майстор
Големият перфоратор има ли съединител ? Защото като гледам клипът на малкият не виждам такъв. А механиката им е подобна отпред.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: