• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
presar - специалист
пон ное 23, 2020 10:24 pmfalcoh написа:
Някой има ли мнение за "Фритюрник с горещ въздух 129,99лв" от тази седмица?
Гледам на делимано са 160лв/с карта 144/ по големи са от лидълския.
floydogi - специалист
В Лидъл между Руски паметник и МОЛ София днес мернах няколко настолни бормашини Sheppach 500W по 169 лева. Някой ако има интерес да знае.
kr1100 - майстор
Да си дойдем на думата за ЛИДЛ ските полубоклуци.
Хидравлични им крик купен 2012г се предаде. Силно намаляла хидравлична течност. Много омасленооколо работния прът. Ползван е по 2-3 пъти в годината. Още когато го купих върнах 1 бр заради силно омасляване/ смениха го/.
floydogi - специалист
Всички крикове в този ценови диапазон се предават скоропостижно, особено ако са вдигани по-височко. Към края на цилиндъра има 2 каналчета, ръбовете на които раздират уплътнението на буталото, и почва да изпуска. Има доста клипчета как се оправя.
kuger - майстор
пет ное 27, 2020 5:20 pmfloydogi написа:
Всички крикове в този ценови диапазон се предават скоропостижно, особено ако са вдигани по-височко. Към края на цилиндъра има 2 каналчета, ръбовете на които раздират уплътнението на буталото, и почва да изпуска. Има доста клипчета как се оправя.
Имам на Budget, крокодил, куча марка. Купен за около 50 пари в комплект със стойки. Голямо куче излезе, години /пролет, есен/ се сменят гуми с него, не е мръднал. Въпрос на късмет, май.
За Лидълските нямам мнение, не съм ползвал такъв.
пишман_майстор - майстор
Да разбирам, че има нов як гайковерт пуснат? Порових малко , солидни цифри има на хартия .
П.п. в немския лидл не го открих . Но е наличен в Белгия за 130 евро . https://www.lidl-shop.be/fr-BE/PARKSIDE ... p100312675
cholev - майстор
Фритюрника на въдух го изкупили пенционерите преди 10.30ч. Бойко да не им е дал коледни :-D
zz_stefanov - майстор
В тия 'фритюрници' нещата не стават ли печени? Не съм опитвал нищо от тях, но на фурна с вятър не става ли същото?
presar - специалист
съб ное 28, 2020 6:22 pmzz_stefanov написа:
В тия 'фритюрници' нещата не стават ли печени? Не съм опитвал нищо от тях, но на фурна с вятър не става ли същото?
Аз се уредих днес за един ,и веднага пробвах имах 3 картофа нарязах ги на едро и ето резултата https://prikachi.net/image/img-20201128-173238.n3KpI
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: