Нека намерим най-тънките цени.
root666 - специалист
Дали са добри тези тресчотки от Лидъл, преди пускали ли са ги? Трябва като комплект инструменти за автомобил.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=29263
nanobanano - специалист
И мен това ме интересува.Дали в сравнение с по-големите куфари ценената е такава заради комплектовката или и качеството на вложките е по-лошо?
Gadnyara - специалист
Тези са на 1/4 цола захват. Т. е. не са предназначени за големи напъни и не се очаква да има драми с тях, ако се ползват по предназначение.
За автомобила е по-подходящ големия комплект. Не помня колко точно беше - към 80лв, може би. Има ключове за запалителни свещи, криви мъжки битове и шестостени.

Отделна тресчотката 1/2 инч купих (за около 16-17лв) с единствената цел да сменя предните амортисьори, биалетки и един носач на колата и после да я изхвърля като негодна. Издържа без поражения, макар, че се наложи да я напъвам сериозно, дори се опасявах, че ако откъсне зъб вътре или счупи квадрата, от прекомерното усилие ще се претърколя назад. Ама беше прежалена, затова влагах свободно сила. :wink:

Поне на нивото на Форс са - за хоби са много добри.
daniel.zhelyazkov - напреднал
Какво ви е мнението за това: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=29260
stan73 - майстор
monster18 написа:
Колеги като сме почнали да говорим за болтове и развиване и завиване :D гледах на витрината на лидъл от 1 октомври пускат динамометричен ключ ,някой имали такъв ключ от лидъл и върши ли работа ?
И аз имам такъв точно лидълски, произвдодство на ADW. Върши работа, доволен съм, а и цената е доста добра, като за такъв инструмент.
pachosz - специалист
Комплекта отверки от 16,99 лв. за събота 26,09,2015 е много добър. Аз имам на вид същите, само че друга марка пише, но като ги гледам производителя ще е същия, щото иначе не може чак толкова много да си приличат :)
А отверките покриват всички нужди за една работилница (не чсовникарска :wink: ) и са от много добър материал.
Иначе мойте са от Метро и са с марката WORKZONE. Но са 1:1 с тия Powerfix Profi+. Като ги гледам разликата е само в цветовете на дръжките, и мнооого малка разлика в куфарчетата. За това си мисля, че производителя е същия, съответно и качеството ще е същото добро.
nikolson - майстор
daniel.zhelyazkov написа:
Какво ви е мнението за това: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=29260
Обикновено само центриращото приспособление струва толкова. Има вход за охлаждане с вода от двете страни, тъй че и да не са много читави боркоронките, не е страшно.
grizan1980 - специалист
Здравейте, имам странен проблем с малкия винтоверт PABS10,8 A2. Та вчера на село ремонтирах една мрежа за комари и това чудо изпуши и спря. Пробвах го още един път , пак същото.... помислих си че се развали. Съответно намерих си бележката и последно го пробвах - сега си работи нормално . Незнам какво да го правя, да го връщам ли за ремонт ? Какво бихте ми дали като съвет ? Благодаря :?
stan73 - майстор
Щом е в гаранция - аз бих го върнал.
vasko9999 - специалист
stan73 написа:
Щом е в гаранция - аз бих го върнал.
Как?Със сигурност е минал повече от 1 месец от закупуването му.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: