Нека намерим най-тънките цени.
DeyanS - специалист
vasko9999 написа:
DeyanS написа:
Да внеса малко лирическо отклонение. Някой взе ли си от мъжките якета, които пуснаха тази седмица? В два магазина прегледах над 10 само от моята номерация и всички бяха с надрана "кожа".
Аз го взех от Пазарджик и нищо му няма.Говорим за коженото яке от 39.90лв.Какво точно имаш предвид надрана?
Да за същото. Имам предвид, че е с нарушена цялост на материята - скъсване, дупчици.
grizan1980 - специалист
Здравейте, днес попаднах в едно магазинче до офиса на безчетков верт ”Worx" внесен от англия. С 2 батерии на 20 В, с удар , зарядно, куфар, метален патронник. Та ако парксайда не го ремонтират дали да го взимам......
Николай Николов - специалист
Забрави най-важното - цената :mrgreen: :mrgreen: Ако е на цената на лидълския - ок, иначе ...
grizan1980 - специалист
Николай Николов написа:
Забрави най-важното - цената :mrgreen: :mrgreen: Ако е на цената на лидълския - ок, иначе ...
150 или 180 незапомних точно
Николай Николов - специалист
Не съм много наясно с безчетковите, ама ако е ползван за тези пари може да си намериш кадърен бош пак ползван, ама знаеш какво вземаш. Този изглежда по-скоро като играчка, а и парите му не са малко.
grizan1980 - специалист
Не чисто нов е ,но без гаранция май ще е .Така че пращам тоз в лидъла, ако дадат друг добре , ако не ще чакаме и купим друг. :oops:
jekasus - майстор
Къртача ми хареса :-D кърти здраво :-D
profesionalist_wood - майстор
jekasus написа:
Къртача ми хареса :-D кърти здраво :-D
Жека ,нали харесваше Русия,що не взе руски къртач? :-D А се радваш на западен....
fbr - майстор
Като си купува танка, ще помисли по-добре.
inspo - майстор
Западен,западен. Колко да е западен? Най-много да е от западен китай :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: