• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
svetliopi44 - Чирак...
Aaaa пифчо екстра си кърти ... ако знаете къде има още по София такъв ще го отнеса...
nanobanano - специалист
Така като гледам клипчетата за къртене не става грам,дори най-евтиния къртач ще кърти в пъти по-добре.Но все пак за перфоратор може и да става.
pif4o - специалист
Ееее, чака ся, тва си е перфоратор, къде го запрати при наи евтиния къртач :) За дреболии става, все пак не съм го взел за къртене а за дупчене :)
itev - специалист
В момента се правя на майстор в къщи - правя окачен таван...Та искам да кажа, че перфоратора си върши перфектна работа за цената!
marmoz - специалист
Я виж ти :-D ,взех си такера а сега ще пускат малкият компресор.Маи ще се заприходява един ,че големият си е бая тухла и не става за мъкнене наляво ,надясно :-D
П.П.Някакви отзиви за мини компресора,цената,ако някои го е ползвал ...... :) :?
EDI - майстор
Някой питаше за кламери за такера.От четвъртък пускат комплекти кламери и пирони.
comunikator - специалист
Е тоя такер сега го пускат на 55лв преди не бяха ли по евтини???
Компресора е 190лв не виждам оферта пти положение че за още 50лв ще си взема Метабо доста по реномирана марка.
Днес търсих стегите ,но май отдавна са свършили иначе се убедих че са добри за цената си,един комшия си взе даде ми да ги ползвам за един монтаж на горни шкафове и се учудих че свършиха такава добра работа - хванах 20кг шкаф на стената само на две стеги докато пробия за отвори за дюбели.
marmoz - специалист
comunikator написа:
Компресора е 190лв не виждам оферта пти положение че за още 50лв ще си взема Метабо доста по реномирана марка.
Даи саит,че Ме6табо за 250 кинта не видях :?
pif4o - специалист
Е тука има ама е повече от 250 http://www.hhhservice.com/magazin/vzdus ... sicair-255
comunikator - специалист
http://profesionalni-instrumenti.com/41 ... r+255.html но сега е за повечко парички,явно около празниците е бил намален - както и да е заслужава си пак повече от лиделския.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: