• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
big_death - специалист
Ами на първо място поне е 50 литров
dadko - майстор
razli4en73 написа:
....и кое му е по доброто?
Е как кое? Не се ли четат тези големи бели букви ???
написали са "PROFESSIONAL"
razli4en73 - специалист
при положение,че мотора е с един и същ капацитет не виждам кое му е по доброто на по големия балон.Мотора се товари повече,а дебита е същия.
razli4en73 - специалист
зя надписите колегата е прав,там наистина е по добър.Италианец е колкото съм и аз :roll:
iva6ki - специалист
Пищовa е нa 3 бaрa мaкс колко дa гълтa.тaкa кaт гледaм кaк върви темaтa все едно дa търся комюресор зa 600+ зa домaшни цели зa дa върши рaботa.
ESPACE - майстор
Имам голям компресор 150литра, не му знам другите технически характеристики, двигателя е 2000W и не беше евтин. С лидълския гайковерт като взема да си сменям гумите за да развие 4 гайки налягането пада от 9 на 7 бара и компресора се включва да донапомпи. Изключително голям разход на въздух има. Мой приятел автомонтьор има 100литров и с неговия гайковерт сигурно ще ги сменя и 4-те джанти без да се включи. Да не говорим за въртящия момент. Лидълския въпреки че го дават да работи по спомени на 6 бара, реално нищо сериозно не може да развие при това налягане.
griffin - майстор
Моя пистолет за пръскане консумираше по спомен 90литра на 3 или 4бара не помня. Ако земеш компресор с голяма бутилка ще пръскаш 5 или 10 секунди преди да се вкл компресора на мойта 6 литрова бутилка се вкл на 2 или 3 секунда. При малък дебит много ще се изчаква, а ако има голяма консумация дълго време като на шлайфа налягането ще падне и няма да работи, ще трябва пак да се чака. Това е реалноста, хубавото е че инструментите нямат мотор и са в повечето пъти по евтини.
monster18 - специалист
Добре бе хора така като чета ще изкарате че компресора не става за домашна работилница да си напомпиш гуми на кола колело и така нататък и нещо примерно да продухаш или нещо такова със сигурност не е като моята самоделка от хладилник дето докато напомпи гумата и заспивам или си лъжа ?

А и какво ще кажете за комплекта тръбни ключове?
Chefo77 - майстор
Монстъре, за ставането си става. За посочените функции. Не става за дейности, в които се иска голям и постоянен дебит. С моята 24-ка (NuAir), която бих казал, че е по-популярна марка от Парксайд, и който е със 180 литра на минута дебит, реших да грундирам стените на детската с ... май беше на Боро грунда. Ами за цялото време той не спря да работи, като дори понякога аз спирах да пръскам, за да вдигне налягането. Пръсках с пистолет за шагре. Врявата я остави. Ползата от голямата бутилка тук е, че веднъж като я напълниш, можеш да я използваш за много, но ограничени дейности. На мен за такера ми е перфектен, искам 6-ица (по-малък, по-лек), но са много пара. Но пък като надуя бутилката, мога по 40-45 минути да го изключвам дори. За помпене е супер. За пръскане на малки детайли (набързо) става. И пак ако са важни, е добре да се монтират маслоуловители, защото на маслените това им е недостатъка - увличат капки във въздушната струя. Еле пък на тези за по 200 лева.
bulhomes2 - майстор
Силно препоръчвам за тия пари правен камионски компресор от продавалника. 2 такива смених докато ми дойде акъла. Първия пожар ми направи, втория не го изтърпях да си изкара гаранцията.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: