Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Принципно би трябвало до 1 месец да може да се върне стока във всяка една верига в Бг без проблем щото сме в ЕУ. пред два дни смених едни лампи у Хоме-то без проблем с други. Човек в случай на отказ трябва да е по-настоятелен. Обикновено търговците разчитат, че първоначално като възразят и народа тегли една майна и се отказва.

П.П. И на мен ми направи впечатление, че са две различни вериги Ауди. /благодаря на митко за пояснението/

Бе то като цяло след 20г в бг няма да има много млади люде /с изключение на "мангалите"/. Та всичко ще пусне кепенците, елепа институциите.

Очаквам прираст на българското население след 30г. Средната класа, която е избягала по европата ще е изкарала една що годе нормална пенсия и тъй като ще им домачнее за милото и родното /носталгия+по-евтин живот у родината/ ще почнат да се връщат. Да си изкарат старините в бг. Та след 30г ще има предимно млади "мангали" и много възрастни бели хора. Едните пенсионери ще живеят добре с пенсията от ЕУ, вторите ще се чудят де да се дянат.../пенсийката ще им зависи от "интеграцията" на "мангалите" в работната среда/
stan73 - майстор
За съжаление споделям мнението ти. ;(
anabolicbeast - специалист
ОФ! А дали някой би се върнал ако в държавата са останали само мангали? И биха ли били спокойни старини?
lov - майстор
Не слагайте тигана на котлона преди да сте хванали рибата.
Всичките големи вериги имат самостоятелна политика за всяка държава. Тъй че в германия или някъде другаде една стока може да я има ама тука ако остане нещо. На мястото на коя ще се настани едва ли някой може да отговори.Пикадили затварят доста от магазините си вие споменавате пени. Заигравките са толкова големи и може само някой да плати за да ползва запазената марка. А и посвета все някой купува и препродава търговски марки. Лидъл го изритаха от швейцарско сега пак гледам са се настанили от ново но като влезеш вътре не е същото.
stan73 - майстор
За съжаление Пени наистина ще се махат от БГ. Даже и на сайта им го пише.
prascho - майстор
Мрежов маркетинг и франчайзинг. Хората продават работещи бизнес системи. Обаче както винаги у нашенско има разлика дали си заредил у бензиностанция на марката Х тук или на 100 метра по натам. Българите сме си българи.
gogyto - специалист
Почти по всички сайтове беше оповестено, че Пени се изтеглят.
prascho - майстор
Пени не са ли към Била? С това впечатление бях останал....както мобо е към айко.
Chefo77 - майстор
За мен няма да е голяма загуба. 2 пъти съм пазарил, втория път - от подвеждаща реклама - един зехтин, дето се оказа, че няма нищо общо със зехтина. Което, разбира се, бяха пропуснали да отбележат :wink:
Извинявам се за лиричното отклонение!
nv952 - майстор
Със закъснение малко :)
zaza14 Успя ли да се вредиш :?:

Изображение

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: