С фина шкурка почисти клемите . И на зарядното, и на батерията. Виж и дали няма някоя клема във "въздуха" , да не контактува добре
Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор
- майстор
3698 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7"
kozl
- майстор
пон ное 30, 2020 4:58 pmsilent написа: Ако вече сте се наялиАз имах подобен случай с по-големите батерии. Сменях елементите и скапах нещо по платките и батериите не се зареждат. Та от Бушона купих нова батерия, но....може ли да питам нещо по същество...имам батерия 12В която ползвам за трион и винтоверт....не е ползвана много и мамка и нещо не иска да се зарежда ...не е разредена докрай индикатора на верта свети червено и оранжево..обаче като я бодна в зарядното нищо не става...индикацията на зарядното не отчита въобще батерия..свети си в зелено без значение има ли батерия или не и отказва да почне да мига и да я зарежда...кое е скапано бятерия или зарядно....и евентуално от къде се купуват тези батерии или евентуално да чакам да се пуснат по магазините...
Та първо трябва да се установи къде е проблема - батерия или зарядно и за това най-добре да се пробва с работеща батерия и зарядно.
В Бушона може би да пробват, но батерии не ремонтират, продават нови, а предполагам и със зарядните е така.
Проблема е, че не поддържат по-предните версии на батареите. Но в твоя случай ако не си със серия "Х" може да се наложи да изрежеш шлиците на 12V батерия, щото други разлики няма. С изрязани шлицове батерията не се задържа добре и може да изпадне при удар, но все пак е решение.
А проблема може и да е в контактните пластини м-у батерия и зарядно, както вече обясниха.
пишман_майстор
- майстор
Не съм имал проблем със зареждане и в по-студено време. Това за 12в браксайд . Инструментите ми стоят в гаража. Да, там температурата рядко пада под нулата , не е точно като да е навън разбира се.
П.п. за нова батерия имаше един коректен продавач , пускаше обяви в групите по фейса . Цените бяха около 20лв за брой от малките 2ач , чисто нови . Инструментите също на приемливи и ненадути цени, но не се сещам за име и не го откривам сега.
П.п. за нова батерия имаше един коректен продавач , пускаше обяви в групите по фейса . Цените бяха около 20лв за брой от малките 2ач , чисто нови . Инструментите също на приемливи и ненадути цени, но не се сещам за име и не го откривам сега.
silent
- майстор
така момчета заредих я...я как само звучи все едно съм заредил батерия на Тесла за 40х. долара...вкарах я в къщи само дет не си легнах с нея и след час я боднах в зарядното ...светна червения диод...заебах я щото ми падна мрежата у дома а децата учат дистанциооно..смяна рутери настройки телефони доставчик и по едно време викам я да видя ..диода светнал в селено викам я ...чакай да я закача на верта да видя какво показва ...ми показва заредена батерия...баси мситерията...почвам да ди мисля че полтъргайст вилннее в къщи и вместо да си пия ракията след работа трябва да му оправям бакиите...балгодаря за съвета на колегата ...да я стопля..макар че имам смътното усещане че батерията е пътник въпреки че е на 1 г...и не е ползвана кой знае колко...
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература