Нека намерим най-тънките цени.
kalpev - специалист
В четвъртък излизат смесителите.
mitko64 - майстор
Toва не е от самоковеца http://olx.bg/ad/perforator-parkside-pa ... 9f8d616eb6 , но направо си е нахсалство! #-o .
nikolson - майстор
kalpev написа:
В четвъртък излизат смесителите.
Тъй като не купих термостатичния, погледнах сегашната брошура. Нещо не ми се понрави цената от 65 лева за обикновен смесител. Сега чакам да ми пратят оферта от Англия за около 50 лири термостатичен смесител+душ+слушалка.
fore - майстор
Като оставим на страна психолозите да питам за смазването на гайковерта пак. Като му напълня маслонката и след няколко завъртания - лека по лека маслото заминава и излиза през изходните отвори до превключвателят на посоката.
Майче не е нужно толкова масло да се сипва постоянно там. Стувам и се че примерно веднъж седмично е достатъчно да намаже, ако се ползва активно, а ако е от дъжд на вятър- може само еднократно при пускането. Щото иначе ще се омаже цялата машина с масло.

Глердам Райдър имат и флекс, дремел и бормашина, което не видях в асортимента на Парксайд. Парксайд имат ножица за метал повече от Райдъра.
Някой Ползва ли Райдърските Плевамтики да даде мнение как са ?

Обаче найстина райдърският компресор е 17 кила, а Парксайда е 26 при 24 литровите. 25 литровият Райдър е 26 кила ??? :?
mitko64 - майстор
Парксайд си имат бормашина PDBS 2200A1, дремел PDMS A1, на въздух, само ъглошлайф не намирам. Ама Райдер си нямат саблен трион на въздух. :-D
presar - специалист
Ето това беше днес в един ЛидълИзображениеИзображение
vasko9999 - специалист
Този лидъл е в Равда на кръговото.

Е ....за тези пари направо си заслужава човек да го вземе.Знам че е хубав но цената от 219лв когато го пуснаха ми се видя множко.Някой в Пловдивски,Пазарджишки регион не го ли е мяркал на тази цена от -29%?
presar - специалист
Щях да го купя ама не бях чел нищо за него във форума и се отказах,имаше 5-6 бройки.
vasko9999 - специалист
presar написа:
Щях да го купя ама не бях чел нищо за него във форума и се отказах,имаше 5-6 бройки.
Мисля че колегата mitko64 когато го пуснаха беше писал че го е взел, (ако не се бъркам).Ако може да драсне два реда за циркуляра с изтегляне.
piper4o - напреднал
Аз си купих циркуляра.Не съм голям разбирач и нямам високи очаквания към него,но съм много доволен от покупката.Работих малко с него и нямам забележки към изработката.Работих малко с едно метабо без изтегляне-не забелязах голяма разлика между тях,освен изтеглянето,което за мен си е огромен +.Ако има нещо-питайте.
И пусках скоро тема за циркуляра-http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 2&start=20

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: