Нека намерим най-тънките цени.
crez - майстор
fore написа:
:-D Вярно че може да спим на изтривалката, ако жената набара че сме се оборудвали с още нови инструменти.
И ако са по тежки е още по лошо :lol:
++++1 :lol: :lol: :lol:
presar - специалист
crez написа:
fore написа:
:-D Вярно че може да спим на изтривалката, ако жената набара че сме се оборудвали с още нови инструменти.
И ако са по тежки е още по лошо :lol:
++++1 :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение
presar - специалист
vasko9999 написа:
Този лидъл е в Равда на кръговото.

Е ....за тези пари направо си заслужава човек да го вземе.Знам че е хубав но цената от 219лв когато го пуснаха ми се видя множко.Някой в Пловдивски,Пазарджишки регион не го ли е мяркал на тази цена от -29%?
Не е в Равда а Меден Рудник Бургас и се уредих с един.
kr1100 - майстор
стойки за гуми не си купувайте.Троши се пластмасата на кръстачкатаслед 3г. Ще разцепя профил Fe и щего хвана с самонарезни. А на останалите 3 "крака" отворите ще запълня с епоксидна смола и Al дребни стружки
phantom_ - специалист
Този такер аз си го взех от Румънския Лидъл още преди като беше и тук промоцията на въздушните уреди..Там имаше всичко на куп, много по добре организирано :?
mitko64 - майстор
На куп си е по- добре. Другата седмица пускат принадлежности за дремел- за какво са му на човек без дремел? Трябва да си врачка, да познаеш дали ще пуснат и дремел. Гледам в Германия някакъв с трансформаторче на 12 волта, явно и тука го гласят, ама е тъпо това което го правят.
stan73 - майстор
От понеделник:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=826
mitko64 - майстор
A eто и германските предложения http://www.lidl.de/de/mach-dein-meister ... -10/c15553 . Ние ще чакаме, щото сме търпеливи. Интересно що не са пуснали ножчета за зеге без зегето :-D . Явно новата им концепция е на час по лъжичка.
fore - майстор
Някой да ме светне в този комплект за дремела кое се използва за обработка на стъкло. Винаги съм си мечтал да пробивам дупки в стъкло. Предполагам се охлажда на по ниски обороти с вазелин, парафин или друга течност. Гледах в нета имаше малки боркоронки с диамантена посипка с тази цел. За малки дупки в стъкло. За декоративни обкови -дръжки по секциите на вратичките и витринките и тнт.

В Спаркито което има, комплект дремел с гъвкава връзка, стойка и принадлежности в кутия има разни борчета, но мисля че няма такива с диамантена посипка за стъкло.
brum - майстор
Стъкло пробивам под течаща вода. Водата охлажда постоянно. След това по инструментите няма никакви поражения.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: