Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
gogyto написа:
A аз таман си мислех да го купя...
То и аз тогава с такава цел си го купих - трябваше ми (вероятно тогава беше и първият път като го пускаха в страната), но си беше мекица и на мен не ми вършеше работа. Затова и писах тук - възможно е сега да са по-добри, все пак сега трябва да са съвсем друга партида, а може вече даже и производителят да е друг. Но поне този, който реши да си го купува - да си го провери дали става... (аз между времменно си решх проблемът с 2 други комплекта, които покриват онзи на 90 и няколко процента и поне са сериозни (единият е Овим, а другият Абрахам Дидрихц), така, че вече не бих рискувал с онзи)
fore - майстор
Аз купих часовникарският комплект от миналият път. При мене се откърти на РН 000- едното перо при върха на кръста. А не съм и разбрал кога се е счупило. Не съм го напъвал. Но явно него го ползвам най често. Имам съмнение че съм го купил така. В крайна сметка това е инструмент за фини работи и не би следвало да е много як- не е ударна отверка. Колко пъти съм пренвивал винтчета по такива фини електроники.
Удобен е. Можеби като недостатък е това че не може да се развиват винтове на дълбоки и тесни места, понеже пречи мгнитният присъединител отпред.
mitko64 - майстор
От мене добри думи за топлоотразителното фолио. Откакто опаковах зад радиаторите, се усеща ефект, не хваща и мухъл.
A иначе аз , за в близко бъдеще си заплювам това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... E%E2%80%9C . Гответе се също и за зегето. А на 22.10. със сигурност пускат шмиргела за 75лв., комплекти свредла http://www.lidl.de/de/parkside-bohrer-/ ... et/p204491 , сигурно да се учиме да ги заточваме :-D, битове и някакъв органайзер за винтове за 6лв. Свредлата и битовете зверейки се под увеличение, май са на ADW.
Последна промяна от mitko64 на пон окт 12, 2015 12:16 pm, променено общо 2 пъти.
brum - майстор
Т'ва дето сменя битовете май е малко безсмислено. Поне при мен - ползват се максимум 2 бита, като смяната между тях е рядка. Редовно се налага да сменям между бит и бургия, ама тоя проблем няма как да го решат...
Последна промяна от brum на пон окт 12, 2015 11:12 am, променено общо 2 пъти.
mitko64 - майстор
Донякъде съм съгласен, че е безмислено, колкото по- сложна конструкция,по- кекава.. Плюса е, че не носиш отделно комплект битове. Сега, като се вгледах обаче, я пропускам. Предпочитам моделите с многостепенен съединител.
fore - майстор
Интересно ми е за двата типа -зарядни. Едното е с дисплей, а другото със светодиодна индикация.

Други разлики има ли ? Цената каква е на това с дисплея ? Дали е по скъпо.
Цифрите какво показват- реалното достигнато напрежение при заряда и моментното ?
stan73 - майстор
За комплектчето за финна механика, за което писах по-рано: Сегашното е от Овим и изглежда малко по-добре, от това, което имах навремето (от Миломекс). Ако са го закалили както трябва - ще свърши работа.
fore - майстор
Същото качество е като от преди. Незакалена стомана.
И всички финни отверки които аз съм срещал пак са такива.

Нещо за зарядните ? Нали и двете ги имаш ? Аз това с дисплея не съм го виждал. Явно съм пропуснал.
stan73 - майстор
Имах и двете. Вече имам само това с LCD. (писах за това и по-рано). И двете работят отлично, от което и да си купите - няма да съжалявате. Вършат добра работа. Аз предният модел - без дисплей и съм го разглобявал (за да му сменя бутончето за стартиране и смяна на режимите). Направата му изглежда също много добре. Мен лично това с течнокристалното екранче ме радва малко повече...
fore - майстор
Е по шарено е.
Въпроса е кое е по функционално и каква е разликата в цената ?

Това с дисплея дава ли повече инфо- какво е напрежението на акуто преди заряд, повреме на заряд и като се зареди ?

Живи данни има ли с тези цифрички дето ги има на ЛСД-то ?

Щото Аз взех това с свето-диодите, но може да го заменя, за друото, като го пуснат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: