gogyto написа:A аз таман си мислех да го купя...То и аз тогава с такава цел си го купих - трябваше ми (вероятно тогава беше и първият път като го пускаха в страната), но си беше мекица и на мен не ми вършеше работа. Затова и писах тук - възможно е сега да са по-добри, все пак сега трябва да са съвсем друга партида, а може вече даже и производителят да е друг. Но поне този, който реши да си го купува - да си го провери дали става... (аз между времменно си решх проблемът с 2 други комплекта, които покриват онзи на 90 и няколко процента и поне са сериозни (единият е Овим, а другият Абрахам Дидрихц), така, че вече не бих рискувал с онзи)
Аз купих часовникарският комплект от миналият път. При мене се откърти на РН 000- едното перо при върха на кръста. А не съм и разбрал кога се е счупило. Не съм го напъвал. Но явно него го ползвам най често. Имам съмнение че съм го купил така. В крайна сметка това е инструмент за фини работи и не би следвало да е много як- не е ударна отверка. Колко пъти съм пренвивал винтчета по такива фини електроники.
Удобен е. Можеби като недостатък е това че не може да се развиват винтове на дълбоки и тесни места, понеже пречи мгнитният присъединител отпред.