Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
Да, напрежението на акумулатора непрекъснато се показва на дисплея.
pgt - специалист
brum написа:
Редовно се налага да сменям между бит и бургия, ама тоя проблем няма как да го решат...
Частично решение на проблема е следното:
Прикачен файл:
Patronnik.JPG
Patronnik.JPG (9.31 KиБ) Видяна 1663 пъти
,но стига да не сменяш много видове бургии в процеса на работа, че се обезмисля цялата операция. Другото по-добро и удобно решение е да се вземат бургии с опашка шестограм, но читавите са по-скъпички. Аз пробвах едни евтинджаци, но от комплект 13 бр. 1-2 що годе стават, другите бият та страшна работа. :yawinkle:
mitko64 - майстор
Да, обаче в случаят, с тези 200об., за какво пробиване говориме, ще си скъсаш нервите.
brum - майстор
Моето е винтоверт, не електрическа отверка :) . Та тая работа при него е тотално излишна.
joroantonov - специалист
Работи с два верта. Аз чат пат си ги ползвам и трите заедно.
lov - майстор
Този номер с бургиите си го реших като ползвах едни много дълги битове. Просто си бяха лайняни и се скапаха бързо та ги отгрях с горелката и после на струга ги разпробих със същото свредло което искам да сложа. Мажа с едно лепило на локтайт и края го стисна с пресата за кабелни обувки. Ползвах нашенски свредла от ''старото материал'' Един такъв дълъг бит като го нарязах ми стигна да си направя 5 свредла. Предостатъчно за основните размери които ми се налага да ползвам.
stan73 - майстор
Други 2 също добри решения: Лидл, преди около година и половина бяха пуснали много приятна машинка на Гризли със сваляем патронник и с триклетъчна литиевойонна батерия и на ниската предавка - 20 Nm. Много е приятна и удобна за работа, а със свален патронник и направо поставен къс бит - габаритите и са приблизително като на акумулаторна отвертка, а все пак е 20 Нютона (в сравнение с повечето подобни по габарити, разполагащи само с около 4 Nm). И другото решение (което предпочитам) - 2 съвсем отделни машини, с едната си пробиваш, а с другата завиваш.
jekasus - майстор
В продавалника такава джуджавка продават, ама дали става за нещо :-D -
http://olx.bg/ad/burgiya-i-nakraynik-za ... e;promoted
vladko33 - специалист
Може ли някой, който си е взел комплекта фини отверки от сегашната промоция, да сподели впечатление? И още един въпрос- от 22ри пускат бургии- комплекти по 15 броя дърво/метал/бетон . Всеки комплект е с различен цвят кутия и ще струва по 9.99. Някакви отзиви за тях в случай, че вече са ги пускали преди ?
stan73 - майстор
Преди си бях купил свредлата (за метал и за бетон) - добри са.
А ако не се лъжа - Фори по-рано писа, че и новият комплект за финна механика бил мекица. Гадна история... :( (аз съм си решил до голяма степен проблемът с 2 други комплекта. (всъщност даже 3, единият е на Абрахам Дитрихц (от Пени), а другите 2 са Овим (от лидълските) и мога да развия/завия почти всякаква екзотика))

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: