Нека намерим най-тънките цени.
Leon - специалист
stan73 написа:
.... а все пак е 20 Нютона .....
Само 20 Нютона?

:lol:
anabolicbeast - специалист
vladko33 написа:
Може ли някой, който си е взел комплекта фини отверки от сегашната промоция, да сподели впечатление? И още един въпрос- от 22ри пускат бургии- комплекти по 15 броя дърво/метал/бетон . Всеки комплект е с различен цвят кутия и ще струва по 9.99. Някакви отзиви за тях в случай, че вече са ги пускали преди ?
Свредлата за дърво не струват. Взех ги с мисълта, че имат по-добро отвеждане от тия за метал, но се оказа, че се справят дори по-зле от тях и пробиват по-бавно и с повече натискане. Като цяло са и евтина изработка.
kpenchev - специалист
Така са евтините комплекти - леко мекици, но в сравнение с най-евтините пак са добре донякъде.
С подобни на този комплект съм разглобявал 20-ина твърди диска - еми нямаше проблем с торксовете.
Иначе от кръстатите/PH/ съм счупил няколко.
Ако някой иска нещо което да ползва дълго време - да се насочи към друга ценова категория (Wiha, Wera, Hazet и още ...).

Видях някой спомена че с 200 оборота не може да се пробива нищо - ами не е точно така.
С лидълския винтоверт на 3.6V + боркорона + приставка за свредла съм пробивал нееднократно ламарини по компютърни кутии за вентилатори. Да - става бавно, ама като няма друга възможност и това е вариант.
stan73 - майстор
Leon написа:
stan73 написа:
Само 20 Нютона?

Все същият "доцент" си си. (а можеше да напишеш нещо полезно (за разнообразие поне),,,)
prascho - майстор
Какво става на пазара....Ще идва ли 'алди' у нас? Гледам последно време лидъл нищо интересно не вадят за публиката. С тоя шаран тази седмица направо можем да си изядем чепиците.....
Leon - специалист
stan73 написа:
Leon написа:
stan73 написа:
Само 20 Нютона?

Все същият "доцент" си си. (а можеше да напишеш нещо полезно (за разнообразие поне),,,)
Поне не пиша глупости!

п.п. Излагането си е за теб!!!

prascho - майстор
Сега се замислих, че тази тема във форума е типично българска /нашенска/. Като се започне от заглавието до обсъжданите продукти, манталитета на писане и споделяне, и крайния резултат. Все пак е похвално, че даваме и ние нещо нашенско на интернационалния "Уйдъл".
stan73 - майстор
Към "Леон":
Естествено пак сработи избирателната ти амнезия и не цитира целият ми пост:
stan73 написа:
Други 2 също добри решения: Лидл, преди около година и половина бяха пуснали много приятна машинка на Гризли със сваляем патронник и с триклетъчна литиевойонна батерия и на ниската предавка - 20 Nm. Много е приятна и удобна за работа, а със свален патронник и направо поставен къс бит - габаритите и са приблизително като на акумулаторна отвертка, а все пак е 20 Нютона (в сравнение с повечето подобни по габарити, разполагащи само с около 4 Nm). И другото решение (което предпочитам) - 2 съвсем отделни машини, с едната си пробиваш, а с другата завиваш.
, където по-често пиша "Nm", отколкото разговорната форма "Нютони" (която всички освен теб разбират).
(няма нужда да те обиждам, достатъчно си ощетен...)
П.П. За пореден път - не ми чети постовете и не взимай отношение по тях ! Благодаря !
Leon - специалист
stan73 написа:
...(няма нужда да те обиждам, достатъчно си ощетен...)
.... !
Тъй ... тъй ... там ... където ти свършат аргументите ... започваш с обидите! Толкова си можеш явно ... :?

Сигур за 7 път ще пиша, че най вероятно не ти пречи таванът ми да е 257 секунди висок!

п.п. На мен не ми пречи ... продължавай да се излагаш ... "отколкото разговорната форма "Нютони" ... може би си доцент филолог?
stan73 - майстор
Маниерът ти на каменна глава прилича изключително много на този на един мой бивш преподавател, ултра подкупен чукундур - доц.Лил*в в ТУ Варна. Така или иначе накрая го спипаха и му биха шута...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: