Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
И аз чакам такера.По напред двама трима бяха писали,че що годе са доволни,все пак е за любителско ползване.Мисля,че ще е по-добър от райдъра,пък и май беше малко по-евтин, по спомен.Относно шмиргела който пускат с лентовата шкурка го имам от миналия път,става за ДРЕБНИ работи-не си мислете че брадви ще точите,като цяло съм доволен.Шкурката за него е малко екзотичен размер но вече има райдърска (в практикер 5 бр. за 6.50 лв.).Понеже шкурка по рядко ползвам и е слагам само при нужда (става за секунди) за да не ми шуми толкова когато ползвам само шмиргела.
Николай Николов - специалист
Като стана дума за шмиргели, лидълския дето го взех от предния път с индукционния мотор е с доволно криви и биещи камъни. Има ли лесен начин да се "изправят"? Имайки предвид, че два "маркови" камъка, стъпват на цената на половината машинка ... Проверих осите, но те са си прави :)
inspo - майстор
Другата седмица ще има доста изкушения :-D
И за автомобила и за майсторите.
Пневматичен такер, пневматичен гайковерт, акумулаторен винтоверт, комбиниран шлайф , свредла и пр.
Аз съм много доволен от компресора за гуми. Според мен си струва парите.
kozl - майстор
То ако е само за гуми :? С какво го сравняваш? Аз с подобен си пребоядисах колата, но вече му падна дебита. Съдя по времето, за което пълни бутилката до 8 атм.
Chefo77 - майстор
Сигурен ли си, че точно с такъв си си пребоядисал колата? Този е една педя дълъг и работи нон-стоп.
nikolson - майстор
С аерограф. :-D
kpenchev - специалист
inspo написа:
Другата седмица ще има доста изкушения :-D
И за автомобила и за майсторите.
Пневматичен такер, пневматичен гайковерт, акумулаторен винтоверт, комбиниран шлайф , свредла и пр.
Аз съм много доволен от компресора за гуми. Според мен си струва парите.
Колега, нещо повече да споделиш за самия компресор - качество на изработка, ползвани материали, разбира се ако си задълбавал да го разглеждаш.
Питам понеже се чудя дали ще е удачна база да направя вакуум помпа, предимно за обезвъздушаване на спирачна система (от един човек).
Хвана ми окото и акумулаторната тресчотка (на 22 октомври), но джоба казва недей, недей ...
daniel.zhelyazkov - напреднал
Някой има ли впечатление от Миникомпресора, който пускат в понеделник?
Дали върши някаква работа или е като онези по 8-10 лева от Метро?
fore - майстор
Компресорче. Имам подобно - върши работа. Важното е при тези модели цилиндърчето да е от алумин и то външно за да се охлажда добре. Тоест масивен алуминиев цилиндър.
Върши работа за донапомпване на гуми.

Освен този такер има ли и други модели предвидени за нашият пазар ?
juvesan - специалист
А ти защо държиш да вземеш този такер? Има една камара недоволни тук (и аз съм от тях) от него.
Ами идеята е, че след като се озорих и сложих дървена ламперия след като обърнах форума за 'специални" скоби, захващащи дъските и осигуряващи известна свобода при промяна на влажността.... се оказах самоизработен :? Тези скоби белите хора ги слагат, ама при условие, че изполваш добре изсъхнал, правилно обработен материал ( сачак) а не това, което се продава по складовете... бях си купил от баумакс някакъв полски или чешки сачак ( няколко квадрата) исзъхнал - слагаш и всичко е що годе добре, обаче с българският "мокреш" ела да видиш какво стана като изсъхна :x Свобода ли ... :axe: И сега ще свалям масово и вече ще кова с пищов.... и кой е най-евтиния със достатъчна гаранция и умерена недаждност - ами Гнидълският ... :partyman: Ако пък има нещо по добро , съвпадащо с общата идея - целият съм в слух ... :weedman:
п.с Гледай ги келеметата, сложили го в събота.... и пак почнаха да ме дразнят с тези рекламни брошури: При инструментите сложили някаква мома, награбила тресчотката и нещо прави - какво ли ....а на кухненските съдове някакъе мехлюз с теоретично мъжки пол мие чинии....а бе какво става беее... тоя свят стана абсолютно лявоориентиран :butthead: :axe:
Последна промяна от juvesan на чет окт 15, 2015 1:19 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: