Нека намерим най-тънките цени.
XpacTa - специалист
Някой купувал ли е от тасовете? Има ли някакво предимство спрямо другите в този ценови клас?
inspo - майстор
За компресора мога да кажа само, че помпи много добре.
Аз нещо което работи не го разглобявам :-D
Гума 13 цола от 0 до 2 атмосфери за около 2мин и 25 сек. Това ако не е добре...
http://youtu.be/VylDc3U5-pI
mitko64 - майстор
diaflin написа:
prascho написа:
...Гледам последно време лидъл нищо интересно не вадят за публиката. .....
В магазините си рекламират комбиниран шмиргел с шлайф, който ще пускат от 20ти този месец - 75 лв. Хвърлил съм му око, но много ме вълнува снабдяването с резервни ленти за шлайфа - дали ще се намират лесно.
Шмиргела е много корав, безсмъртно добиче. За железа с диска е много добре, не че не може да го спреш с натискане, но няма нищо общо със 150 ватовите, достатъчно мощен за пилене и на дебели железа. Лентовата шкурка е слаба обаче за дърво, особено ако пилиш по- голяма площ, спира двигателят. За заточване на длета, ножове и брадвички си е ОК, много е удобно. Ходих им на крака в сервиза на Гризли, нямат никакви резервни части, та ще търся отдругаде диск с отвор 12,7 или 16мм. Шкурки се намират на Райдер, запасил съм се с три размера по 5 броя.
phantom_ - специалист
Аз съм ползвал такера и на Райдър и Лидълския.Нямат много общо, Лидълския работи много по добре, няма откат по лек е. А райдърския отката му е толкова голям че ако е близо до ламперията направо я чупи :shock: Все още се чудя за пневматичната тресчотка?Някой ползвал ли я е?
fore - майстор
Значи Лидълският е най добър от вс лоши :mrgreen:
Гледам имат и А1 и Б1, а този е С1. Той ли е най мощен ?
EDI - майстор
mitko64 написа:
diaflin написа:
prascho написа:
...Гледам последно време лидъл нищо интересно не вадят за публиката. .....
В магазините си рекламират комбиниран шмиргел с шлайф, който ще пускат от 20ти този месец - 75 лв. Хвърлил съм му око, но много ме вълнува снабдяването с резервни ленти за шлайфа - дали ще се намират лесно.
Шмиргела е много корав, безсмъртно добиче. За железа с диска е много добре, не че не може да го спреш с натискане, но няма нищо общо със 150 ватовите, достатъчно мощен за пилене и на дебели железа. Лентовата шкурка е слаба обаче за дърво, особено ако пилиш по- голяма площ, спира двигателят. За заточване на длета, ножове и брадвички си е ОК, много е удобно. Ходих им на крака в сервиза на Гризли, нямат никакви резервни части, та ще търся отдругаде диск с отвор 12,7 или 16мм. Шкурки се намират на Райдер, запасил съм се с три размера по 5 броя.
Митко, РАЙДЪР имат дискове 150Х12,7Х16 търси от техните.
mitko64 - майстор
Трябва 20мм да са дебели. 16 се отнася за отвора. В тази тема съм описал по подробно патилата си с него viewtopic.php?f=54&t=46415&start=60 .
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Значи Лидълският е най добър от вс лоши :mrgreen:
Гледам имат и А1 и Б1, а този е С1. Той ли е най мощен ?
имам А! и е слабичък но няма грам луфтове и за 50 лв има вид за 200 кинта....
И аз се чудех С1 дали е най-мощен :?
EDI - майстор
mitko64 написа:
Трябва 20мм да са дебели. 16 се отнася за отвора. В тази тема съм описал по подробно патилата си с него viewtopic.php?f=54&t=46415&start=60 .
Тука има 150Х20Х12,7 - http://www.emag.bg/kam-k-za-shmirgel-15 ... D13WWBBBM/ гледам, че май е с втулка на снимката обаче.
stonesour - специалист
daniel.zhelyazkov написа:
Някой има ли впечатление от Миникомпресора, който пускат в понеделник?
Дали върши някаква работа или е като онези по 8-10 лева от Метро?
компресорчето е перфектно. имам го. и вдига налягане в автомобилни гуми доста бързо.
имам база за сравнение с китайчета по 15 лева. НИЩО ОБЩО.
според мен си струва.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: