• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Привет :) Да се похваля и аз -ударих "кьоравото" от Е-маг , дебна една месомелачка от 129,99 сега с 52% надолу - 59,99лв. Много се кефя щото сега е сезона на суджука и луканката....остават парички за месо :-D
EDI - майстор
Ааа, това е добър удар :partyman:
nikolson - майстор
Той Еди го отбеляза на предната страница, а пък аз бях писал преди седмица, че батерията и зарядното стават и Бошовските безжични. Можеш да си вземеш само тяло на някой вертче и си в джаза.
stan73 - майстор
Аз имам малкото Гризливертче с подобна батерия. Но като гледам по снимката в нета, сякаш се различават малко с на моето. Ако съвпадаха - бих си го купил...
prascho - майстор
Народе, изкупихте ли примоциите бре?
stiv1961 - майстор
prascho написа:
Народе, изкупихте ли примоциите бре?
Черния петък е мнооооого дълъг за черните овце :-D .... и почерня джобове(включително и моя) :)
nikolson - майстор
https://www.adbusters.org/campaigns/bnd
Да дръпна малко спирачката, че вие ще изкупите света бе. :-D
EDI - майстор
Аз нищо не съм си купил, чакам да пуснат нормалните, по-ниските цени. :lol: Това в кръга на шегата.Просто нищо не си търся.Чудех се дали да не направя оборот с едно винтовертче СПАРКИ BR2 10.8 HD, че моя МАКИТ-ски 330 ми писна, ама май няма, нямам нужда в момента.За друго ще ползвам париците, дето съм скътал.То има още време, де, ако реша. :lol:
Бе, гледам, че продават акумулаторно зеге МАКИТА 10.8 волта с две батерии за 221 лева, от 399 го намалили.Реже до 65 мм дърво, с махаловидно движение на ножа е.Пък тез батерии стават на винтоверта и циркуляра ми МАКИТА. :?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: