• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
Аз на скоро смених малко схемата и почти не ми се налага да чистя. След като ползвам силикона слагам 2-3 слоя стреч фолио и после навивам капачката. За 1 месец не хваща коричка отгоре даже - директно отваряш и ползваш. За по-дълго хваща, ама много тънка - вадиш с пинсетата едно парче 2-3 милметра и отдолу силикона си е течен.
razli4en73 - специалист
Добра идеа =D>
dpp - специалист
КОлеги, тоя пистлет не е ли КЪС / малък за салами? Иначе в мастерхауса има за салами за 13-15лв от по -евтините и са доста добри за парите си!
ZEDYCUS - майстор
Има "салами" и по 300 млл. Демек по малки. :partyman:
mitko64 - майстор
Най- вероятно следващата партида инструменти с която ще ни зарибяват ще включва пистолета за гор. въздух, станцията за запояване и 10,8V верт със свалящия се патронник. Надявах се да пуснат големия флайф, но явно ще се размина.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
... големия флайф, но явно ще се размина.
С "големия флайф" със сигурност... ;)
anabolicbeast - специалист
Някой да каже как е пистолета за горещ въздух? Мислех да взема едно Спарки HAG 2000ED, но е 4 пъти по-скъпо!
mitko64 - майстор
Имам го от по- предна продажба, но нещо ми се вижда слаб за 2000W, където му дават. Преди ползвах Raider и Meister Craft, пак по 2000 и доста по- бързо нагряваха. Иначе хубав, дълъг кабел, добра сглобка и ергономичен. А е и в картонена кутия, докато почти за същите пари Raider е с куфарче.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Имам го от по- предна продажба, но нещо ми се вижда слаб за 2000W, където му дават. Преди ползвах Raider и Meister Craft, пак по 2000 и доста по- бързо нагряваха. Иначе хубав, дълъг кабел, добра сглобка и ергономичен. А е и в картонена кутия, докато почти за същите пари Raider е с куфарче.
А как стои въпросът със захващането на различните дюзи? Гледах един клип с тоя пистолет и там доста хлопаха, не знам само дали проблема беше в пистолета или в "майстора"! В някоя от темите четох, че Райдера има доста неприятни вибрации и проблемен нагревател. :-?
mitko64 - майстор
Слагал съм само кръглата със стеснение и не съм забелязал да хлопа. А Райдера има много къс и твърд кабел- окло 1,5м.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: