Нека намерим най-тънките цени.
veribela - специалист
Като караш офроуд- естествено, че може да ти се наложи да ползваш жокер "помощ от приятел"
Ама за хасвалта- един телефон на пътна помощ ти трябва и финикийски знаци. Сега разпитах десетина колеги- нито един няма в колата си въже за теглене. Кабели за ток имаха двама.
lov - майстор
Е ми то си е до маталитета на хората. Имам един комшия дето ако има как акумулатора от гюма ще извади ма нали да е на далавера. кат дойде зимата по час може да стои студеното само да намери някой който да се излъже я ток да му даде или да го дръпне. Ма ни кабели има ни въже пък и нахален. Теглих му една дългосвиреща та фана ред да ме ми досажда.
Иначе най добре си е читав акумулатор но за някакви си 20 лева не е лошо човек да скъта нещо по дупките на колата за страх.
Спомням си някъде преди 3 или 4 години бях си на село на лов за няколко часа през ноща наваля над половин метър сняг. Те тогава уж всички подготвени като за скитане по баирите но голямо бутане и теглене падна за да можем да излезем поне на централния път. Налагаше се да снаждаме по няколко въжета защото просто нямаш достъп от къде да подходят за да те изтеглят.
Пък и оставете зимата ще отбиете в някоя банкет покрай уж хубав асфалтиран път и ще се чудите как да се измъкнете от калта.
То не на празно в някои държави тези неща като въже вериги и други помощни средства са задължителни като оборудване на автомобила.
dpp - специалист
Абе майстори, я малко по -страничен въпрос...тоя тиган: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=30347 Става ли за нещо, да не се огъне на второто печене , че все случвам на едни с криви дъна от евтините боклуци и не контактува на керамичния плот като хората... :?
MIRO_073 - майстор
dpp написа:
Абе майстори, я малко по -страничен въпрос...тоя тиган: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=30347 Става ли за нещо, да не се огъне на второто печене , че все случвам на едни с криви дъна от евтините боклуци и не контактува на керамичния плот като хората... :?
Каквото съм купил от там съм доволен. Ама ги използвам с индукционен котлон. И да надига малко не му пречи на индукционния.
stanzx - напреднал
За същите пари в момента има Тефал грил тиган в Кауфланд. Ползвам го от 2-3 години и е супер. Само му прецаках покритието с метални лъжици/щипки та ще се взима нов.
prascho - майстор
Само за ядене мислите. То да купи тиган човек добре, ама няма пари за пържоли.....
vasko9999 - специалист
Гледам че в Lidl Service са пуснали ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ПЕПЕЛ PAS 900 A1 (http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20900%20A1).0т доста време се оглеждам за такава прахосмукачка,като се има в предвид че освен за пепел ще я използвам в работилницата,за строителни отпадъци,трици и др.Май за пръв път пускат 900 ватова с 160mabr засмукваща мощност,предната гледам че е 500ватова с 125mabr.Ако може някой да сподели от предни модели как се представя ще бъда благодарен.Как стой въпроса с филтрите,лесно ли се почистват и има ли нужда от честа смяна(както знаем на лидл-ските неща консумативите са малко трудни за намиране),може ли прахосмукачката да се ползва в стая(задържа ли пепелта,прахоляка без да го "изпусне" в стаята,или трябва да се ползва само на открито).И на последно място някой ако има добри впечатления от друга марка (не лидълска) прахосмукачка за пепел ще се радвам да сподели.
profesionalist_wood - майстор
Ае ве,някой виждал ли е в лидълите пневматичен ексцентричен шлайф? :?
Георги Иванов(алцек) - специалист
В Русе има в два магазина пневматични ексцентър шлайфове.
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ае ве,някой виждал ли е в лидълите пневматичен ексцентричен шлайф? :?
На 298 страница писах, че в Лидл Възраждане има поне 30 броя такива. Следователно е виждал :) PDEXS 150 A1 е модела.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: