Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Благодаря! Но характеристики при мен не излизат, явно сега го зареждат. 2 Ah- Я, Я , Вери гуд. Явно конкуренцията от Алди ги ръчка яко.
fore - майстор
nikolson написа:
Емайлирани съдове в България са се произвеждали и се произвеждат. Много, ама много се поддавате на рекламите. Колкото "ретро" бирите имат нещо общо с едно време, толкоз и "керамичните" съдове са нещо хипер-, супер-, дупер- нещо ново.
Дай да не сравняваме Българските тенджери от ръждиво желязо покрити с емайл- някаква спец боя и алуминиевите с керамично покритие.

На вилата имам доста пробити и даже сравнително нови с пръснат емайл и тръгнали да се пробиват-ръждясали. Просто на ръждавейката трудно се задържа този емайл - потъмнява по дъното и се пръсва от разликата в температурите.

От Кауфланд купих алуниниева тенджера с тефлон-добра е. Само тефлона дето е вреден.
Та и керамичните покрития ги правят на алумин. И едва ли потъмнява така жълтаво и грозно при употреба.
Жената все искаше да взима ръждиви емайлирани. Викам и на Вилата има бол. :mrgreen:

===========

Верта си е 20 волта, ама не е предвиден за нашият пазар поне за сега. Има си и кутия.
И тази цена от 50 паунда ли е ???
juvesan - специалист
profesionalist_wood написа:
Абе,да го eбa тоя такер дето пускат за компресор читав ли е?
Злите ( или добрите) езици казаха, че ставал ... малко по добър и лек от райдър, понякога гърмял само произволно 2-3 пъти вместо един и ... като гледам, ще ми кове сачака, пъак ако не става и за това даже се ангажирам да го наругая в темата, та да се знае :)
hricava - специалист
mitko64, отговориха ми немците. За този модел няма дискове, защото ползват дискове от шмиргела с 2 диска-
PDOS 200 B2. С едрина на зърното 36 струва 3.69Е, а има и с с едрина на зърното 80 - 3.75Е.
mitko64 - майстор
hricava написа:
mitko64, отговориха ми немците. За този модел няма дискове, защото ползват дискове от шмиргела с 2 диска-
PDOS 200 B2. С едрина на зърното 36 струва 3.69Е, а има и с с едрина на зърното 80 - 3.75Е.
Нещо не мога да отворя ПДФ-а на http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... le=ШМИРГЕЛ PDOS 200 B2 , за да видя дименсиите на диска, но по спомен вътрешният диаметър е друг.
hricava - специалист
Еднакъв е вътрешния диаметър - ето копи от файла.. http://www.lidl-service.com/static/1063 ... _RO_BG.pdf
Шлифовъчен диск
Външен диаметър................Ø 150 mm
Отвор....................................Ø 12,7 mm
Дебелина.................................... 20 mm
Степен на твърдост.........................P5
Едрина на зърното..................... 36/80
Брой обороти .........макс. 4500 min-1
fore - майстор
Тия дискове толкова ли бързо ги износвате ?
Какво пилите на тях ?
mitko64 - майстор
hricava написа:
Еднакъв е вътрешния диаметър - ето копи от файла.. http://www.lidl-service.com/static/1063 ... _RO_BG.pdf
Шлифовъчен диск
Външен диаметър................Ø 150 mm
Отвор....................................Ø 12,7 mm
Дебелина.................................... 20 mm
Степен на твърдост.........................P5
Едрина на зърното..................... 36/80
Брой обороти .........макс. 4500 min-1
Да, прав си, заблудил съм се от модела А1, който е 150Х20x20. Моят(с шкурката) го купувах преди година, та знам със сигурност, че дискът има редуцираща пластмасова втулка 16мм/12,7мм.(скрита под етикета), която може евентуално да се ползва за други дискове 150Х20Х16(нещо и такива не намирам).
Последна промяна от mitko64 на ср окт 21, 2015 6:06 pm, променено общо 3 пъти.
mitko64 - майстор
fore написа:
Тия дискове толкова ли бързо ги износвате ?
Какво пилите на тях ?
Вече писах защо го сменям- мина през пожар и не знам как му е подейставала температурата на структурата. Писах как отървах кожата с една камбанка за ъглошлайф- изхвърлих след това горели карбофлексови и керамични консумативи поне за 50 лева.
KPAHK - помощник
Някой да сподели мнение за свредлата? Титаниево покритие, карбонови с карбиден връх, ала бала. За тия пари май са си обикновени.

Само за сравнение комплект на Wurth карбонови беше нещо от сорта 150+, обикновените HSS към 70 кинта

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: