Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
E чак обикновени все пак имат титаниево покритие и са от въглеродна стомана. Със сигурност Маровите са в пъти по яки и закалени, -кобалтови и тнт. Едно кобалтово свредло струва 6 лева кеш.

Тия с титаниевото са що годе читави. Купувал съм преди от Китайските и кара още.

На Райдър има подобен комплект за 16 лева в метална кутия от 1 до 10мм през 0,5мм. Титаниевото им покритие е доста дебело. Видях на едно место където липсваше малко. :mrgreen:
borkata99 - специалист
KPAHK написа:
Някой да сподели мнение за свредлата?
Аз съм ползвал тези за метал, ф 6 през 2 сплескани тръби + една "не сплескана" /дръжка на ел. косачка за трева/ дупках направо 4 отвора - никакви проблеми, Доволен съм. Бетон-а и дърво-то още ми стоят не бутани - красиви ви са..............
Tiger221 - специалист
Вземах свредлата за метал, ADW са. Би трябвало да са добри,още не съм ги пробвал, но кутийката е уникална. Само заради кутийката си струва,пластмасова с гумирано по краищата и е доста стабилна. Няма 7 и 9 мм. но има 1.5;2.5;3,2 и т.н. малките дори са х2. Вземах и битовете,но се чудя дали да ги оставя. Тя опаковката е такава,че като ги отворя се къса и няма да мога да ги върна. Причината,поради която се колебая е, че вече имам 2 комплекта мекици с износени само кръстати и ме е страх да нямам 3-ти.
Последна промяна от Tiger221 на чет окт 22, 2015 10:20 am, променено общо 1 път.
fore - майстор
За кои свредла говориш точно с титаниевото или другите ?
NovobranecGT - напреднал
В крайна сметка някой купи ли си шмиргел? Аз се колебая много, заради ниската мощност. Иначе ще е много удобен за заточване на секачи и свредла.
Ето няколко ревюта на подобни китайци, които намерих в Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=pQk13H0OWRI
http://www.youtube.com/watch?v=kihY9aNbECk
Този руснак дава негативна оценка заради ниската мощност.
http://www.youtube.com/watch?v=BSTdTWOHXFA
Този украинец е по-скоро положително настроен.
Струва ми се, че става главно за моделисти, за заточване на свредла и секачи, ножове. Който го има, нека да каже за какво го ползва.
Aз шмиргела го имам от предишната промоция. Не съм го зорил много, все дребни неща съм правил. На мен ми върши работа.
fore - майстор
Аз незнам какво трябва да се очаква от малък шмиргел и то от шкурка.
Шмиргелите попринцип са за фини работи- въртят се на около 3000 об. Имама Спарки модел MBG 175, -500 вата тежи -18 кг. И пак не може да се пилят заварки от ел-жен, за тях си трябва флекс. Също и видиите за бетон изяждат камъните.

Тая шкурка си е точно за точене на ножове. фино без да изяжда острието.
EDI - майстор
С тези кекави мощности на мотора, със шкурката можеш само гащите си да стържеш.Който има лентов знае какви мощности са машините и на какви обороти.Ако на това лидълско чудо само допра дъбов детайл да сваля 0,5 мм, ще изскимти и ще клекне.Само за дреболии става, не е за мен специално това нещо.
hricava - специалист
То в упътването си пише- предназначен за домашна употреба, не за промишлена непрекъсната работа. Аз го взех сутринта и се опитах да наточа нож в службата- отнема си от материала- шкурката все пак е 80. Като цяло добре е направен, тежи над 7кг, има леко биене диска, може би 100% копие на този Einhell на един от линковете на колегата NovobranecGT. За тез пари толкоз..
EDI - майстор
Ми за домашна де, оня ден шлайфах контактните плоскости на 8 дъбови конзоли за цветарник на жената.Площта за шлайфане беше с размери 150Х25 мм.На тая въшка ако и го допра и натисна, направо ще спре и има да търкам до другата година :lol: .Проснах лентовия да легне на масата, стегнах го с две стеги и ги оправих за 5 минути.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: