Нека намерим най-тънките цени.
XpacTa - специалист
2,22 лв. Взех си но още не съм ги пробвал. На Спарки какви са, пак ли от такъв текстил или хартиени?
mitko64 - майстор
Хартиени са. Но са малко по-къси, та трябва да се подложи нещо отдолу, около 5 см.
KingLin - майстор
themask написа:
Ей, бесен съм с тия бизнесмени с нетъканите торбички за прахосмукачки! Звъня на единия тел. -"ще звънна след малко" и няма никой; звъня на втори тел. - "аз не съм човека с торбите, ей на този номер..."; звъня на него - " оо, ние не продаваме вече торби". И тия хора изкарват пари!!! :axe:
Някой ако има достъп до така дефицитните UB318, ще може ли да вземе и да ми прати по куриер? Докъде стигнахме...
Пиши ми на лични другата седмица и ще проверя. Ако имат налични ще ти пратя.
profesionalist_wood - майстор
Взех си ексцентричния пневматичен шлайф....ма много крив тоя диск :x танцува като дервиш
Някъде продават ли се по-читави дискове за такъв шлайф с пневматика?
mitko64 - майстор
Па нали затова се води ексцентричен, да танцува радиално. Моят е електрически, пак от Лидл и си е нормално да обикаля орбитално и върти едновременно.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Па нали затова се води ексцентричен, да танцува радиално. Моят е електрически, пак от Лидл и си е нормално да обикаля орбитално и върти едновременно.
Ама се върти като монета като я врътна с ръка и ще задере шлайфаната повърхност
Явно резбата не е перпендикулярна на диска когато са я шприцвали пластмасата
Ще я върна...ако не намеря такъв с резба http://www.carsystem.bg/images/products ... rd.jpg.jpg
themask - специалист
KingLin написа:
Благодаря! Ще пиша. :partyman:
XpacTa - специалист
По радиото казаха, че ще има промоции на нехранителни стоки в Lidl Връбница. На мен ми е супер неудобен, но ако има някой наблизо да хвърли едно око...
prascho - майстор
Ама този лидл е след моста на бакърената. Та какво са казали извънземните по хоризонта - кога тези примоции?

П.П. За форумците с тихите комшии е удобно :-D .
Фитилчо - майстор
themask написа:
KingLin написа:
Благодаря! Ще пиша. :partyman:
Вземи и за мен пет-десет , мерси :)))

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: