Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Какво мислите за прахосмукачката за 50 лв от кауфланд?За домашно ползване.
XpacTa - специалист
Май преди бях гледал една такава прахосмукачка в Кауфланд. Изглеждаше като детска - много е малка. Тази предполагам е същата, само са сменили цвета. Естествено винаги има шанс да се окаже някой звяр :)
themask - специалист
XpacTa написа:
По радиото казаха, че ще има промоции на нехранителни стоки в Lidl Връбница. На мен ми е супер неудобен, но ако има някой наблизо да хвърли едно око...
Случайно минах днес оттам... Разпънали една огромна палатка пред магазина и вадят кашони от банани, пълни с какви ли не застояли стоки (основно парцалки). Седят лели и при всяко новопостъпило в шатрата пале започва битка, без значение какво е. След това звънят по телефони и викат: "Взех ти джанти, трябват ли ти? Ааа, то тасове били... колко цола са ни гумите? Не? Е как не? Без пари са! Поне една духалка за 5 лева да взема, а?" А междувременно бранят вече завоюваните стоки от други лешояди: "Не ми барай одеалото, ма!"
Няма такъв цирк :lol: Поседях да погледам малко дори.
Kasap - специалист
themask написа:
Случайно минах днес оттам... Разпънали една огромна палатка пред магазина и вадят кашони от банани, пълни с какви ли не застояли стоки (основно парцалки).
А машинки, машинки нещо?
themask - специалист
Kasap написа:
themask написа:
Случайно минах днес оттам... Разпънали една огромна палатка пред магазина и вадят кашони от банани, пълни с какви ли не застояли стоки (основно парцалки).
А машинки, машинки нещо?
Кви машинки, бре, то беше баталия някаква - всеки каквото добара, взима. Машинки не видях да вадят изобщо (поне докато бях там). Един се разкарваше със стойка за бормашина, а в някои от кашоните мернах от маркучите за водоструйки, друго по нашата част - тц!
fore - майстор
Днеска ходих почти до този Лидл, а оня ден минах покрай него буквално. Кауфланда е близо и пазарувах в него. Добре че не съм знаел за шатрата да се прецакам да гледам сейра с джантите. :-D

Другата седмица ще се вземе плевнатиката. Само не знам с тоя 25 литров дали ще работи всичко. Приготвил съм 1см маркуч за него, но................
А не ми се купуваше на Райдър 50 литровият който е на цената на 25 литровият Лидлски и тежи колкото него :? :shock: А е с по слаб 1500 ватов мотор :? Тоест единствено ресивера му е по голям.
Последна промяна от fore на съб окт 24, 2015 9:23 pm, променено общо 1 път.
Анонимен1
Някой има ли информация дали има някъде останали от бургиите за метал? Три магазина обиколих никъде нямаше. От другите имаше в изобилие.
fore - майстор
Взех един комплект. Това щом блестят като злато се вземат като топъл хляб. :lol: Ама и на Райдър за 16 лева -20 броя са Ок, пак с титаниев нитрид.
prascho - майстор
Примоцията в шатрата е започнала от четвъртък късния следобед. Машинките най-вероятно тогава са свършили. Вярно, че в момента е един голям батак, но е могло да се вземе нещо на приятно намалена цена /примерно над 60-70%/. Хората си чистят складовете, но са единствените които правят подобно намаление дори за застояли стоки в бг. Така и така, ще ги бракуват поне да вземат някой лев за тях.
XpacTa - специалист
Не са единствените - и Кауфланд правят зверски намаления.

Както и да е - днес сглобих стойката за гуми - краката не можеха да влязат в кръстачката. Трябваше да ги блъскам с чук - и четирите направиха "стружка" от пластмасата. Пълна простотия. Сложих и тасовете - уж на най-широката настройка на обръча, та се надявам да не паднат. Цялата процедура ми отне над час, та малко намразих Lidl :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: