Какво мислите за прахосмукачката за 50 лв от кауфланд?За домашно ползване.

XpacTa написа:По радиото казаха, че ще има промоции на нехранителни стоки в Lidl Връбница. На мен ми е супер неудобен, но ако има някой наблизо да хвърли едно око...Случайно минах днес оттам... Разпънали една огромна палатка пред магазина и вадят кашони от банани, пълни с какви ли не застояли стоки (основно парцалки). Седят лели и при всяко новопостъпило в шатрата пале започва битка, без значение какво е. След това звънят по телефони и викат: "Взех ти джанти, трябват ли ти? Ааа, то тасове били... колко цола са ни гумите? Не? Е как не? Без пари са! Поне една духалка за 5 лева да взема, а?" А междувременно бранят вече завоюваните стоки от други лешояди: "Не ми барай одеалото, ма!"
Kasap написа:Кви машинки, бре, то беше баталия някаква - всеки каквото добара, взима. Машинки не видях да вадят изобщо (поне докато бях там). Един се разкарваше със стойка за бормашина, а в някои от кашоните мернах от маркучите за водоструйки, друго по нашата част - тц!themask написа:Случайно минах днес оттам... Разпънали една огромна палатка пред магазина и вадят кашони от банани, пълни с какви ли не застояли стоки (основно парцалки).А машинки, машинки нещо?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: