• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
аз си купих евтини кабели от практикер с хубави щипки и т.н...до първия опит за палене...естествено неуспешен...след като се загледах видях едно тънко кабелче верояно 2квадрата макс може и по малко с една дебела изолация за да компенсира дебелината на кабела ...преправих ги като им запоих към щипките кабел 16кв..... така че огледайте хубаво дебелината на проводника при щипките....ако бях гледал и аз ....нямаше да си отварям работа...
monster18 - специалист
Отидох в магазина но уви нито 1 компресор видях само 1 човек беше си взел явно е бил само 1 бройка :D както и да е взех ключовете малко паянтови ми се струват гаргите но тръбния ключ става горе долу и така а за компресора ме е яд но нищо ще си взема друг модел :) взех си и комплекта за компресор http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=12753

За пневматичния гайковерт ми до свидя малко и не го взех но ще чакам мнения ако го купи някой и ще видим :D
Tiger221 - специалист
Аз се докопах до последният компресор. Отидох в 8:20 И видях двама да излизат с компресори, а нашият град е малък и рядко свършват толкова бързо инструментите. Вземах и един пистолет за боя. Не мога да дам мнение за него,защото не разбирам от такава техника, но имаше един човек преди мен който не го хареса. Гайковерт имам от предната промоция,,много съм доволен. От както го имам,използвам тресчотка само където не мога да бръкна с гайковерта. Хайде,отивам да тествам компресора.После,ще споделя за колко време пълни бутилката и дали е достатъчен въздухът за гайковерта.
monster18 - специалист
Супер колега чакам да кажеш компресора как се справя с гайковерта
vasko9999 - специалист
И аз чакам за мнение компресора как се справя с гайковерта колега(на полусъединител).
vasko9999 - специалист
:?: :?: :?:
dadko - майстор
vasko9999 написа:
И аз чакам за мнение компресора как се справя с гайковерта колега(на полусъединител).
Ти ако продължаваш да чакаш на полусъединител така- те ще вземат да свършат в магазините... (ако не са свършили вече, де)
Аз също си бях навил на пръста да се оборудвам с такъв компресор, но от прочетеното дотук в темата- се разубедих. Пък и нямам въпиюща нужда от компресор, де.
silent - майстор
В един друг форум прочетох че загрявал много при продължителна работа ...и дфакто може да се ползва за дребни работи...но това може да се отнася само за стария модел....да видим колегата какво ще сподели...
vasko9999 - специалист
silent написа:
В един друг форум прочетох че загрявал много при продължителна работа ...и дфакто може да се ползва за дребни работи...но това може да се отнася само за стария модел....да видим колегата какво ще сподели...
Можеш ли да дадеш линк на форума.
juvesan - специалист
Offtopik : Аз не знам защо толкова се задълбочавате за този компресор. Ако се каните да го ползвате в личния гараж/мазе/двор и да не го разнасяте много какво ви пречи да си го вземете и да си намерите още един ресивер ( бутилка) , която да се свърже към него; бас държа, че с една бутилка от камион например ще увеличите времето , споделено от колегата на работа на гайковерта на толкова, че докато се наложи пак да го ползваш, той ще е "наел" ... сега, ако някой иска да го ползва за професионална работа или с няколко уреда ....тогава моля моля... :snakeman:
п.с Имаме няколко 'бълхи" от подобен калибър... използваме понякога някой за плазмено рязане, за което въздуха не достига за дълъг "ряз" , обаче, с подходящ резервоар се справят повече от прилично ... :supz:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: